Wat houdt jou tegen om te doen wat je echt wilt doen? Beperkende overtuigingen? Je omgeving? Tijd om die discussie in je hoofd in de kiem te smoren. Met de SOUL Cycle zet je de stap om voor jezelf te gaan, zonder op te geven. Je vindt inspiratie en nieuwe energie. Want, als je weet wat je belemmert om in beweging te komen, kan je het ook omkeren!

“Na mijn burnout geen idee wat ik wilde. Freelancer worden? Maar hoe dan? Waarom zouden klanten voor mij kiezen? Na de SOUL Cycle had ik een concreet plan, bakken zelfvertrouwen en zoveel inspiratie dat ik in één maand mijn eigen bedrijf heb uitgebouwd tot wat het nu is.”
SOUL Cycle deelnemer 2015 Maite, Online marketing specialist

Wat levert de SOUL Cycle je op?

Inzicht in jouw talenten, energie-gevers en drijfveren. Inspiratie en nieuwe energie. Inzicht in wat je belemmert om in beweging te komen. Inzicht in wat je juist wél helpt daarbij. Tools om je leven en werk zelf te beïnvloeden. Je eigen persoonlijk ontwikkel plan. Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan.
Meer informatie en aanmelden SOUL Cycle

Welke aspecten komen aan bod?

  • Dag 1: Wie ben ik?
  • Dag 2: Wat zijn mijn obstakels?
  • Dag 3: Wat kan ik en en wat drijft mij?
  • Dag 4: Wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken?
  • Dag 5: Terugkom-ochtend: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Wat zeggen anderen?

“De SOUL Cycle is een uitstekende manier om goed scherp te krijgen wat je drijfveren zijn op de verschillende gebieden in je leven, wat daarbinnen je prioriteiten zijn en aan welke dingen je dus extra aandacht wilt geven.”
SOUL Cycle deelnemer Tom, consultant.

Hoe is de SOUL Cycle opgebouwd?

We variëren uiteenlopende technieken zoals visualisaties, 360 graden feedback, de neurologische niveau’s, mindfulness, de Silva Methode, MBTI en de Gallup StrengthsFinder. Hierbij is het gedachtegoed van onder meer Daniel Pink, Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi, Byron Katie, Deepak Chopra en Eckhart Tolle een inspiratiebron in het programma.

Praktische informatie

Eerstvolgende startdatum
– Dinsdag 16 okt (daarna di 30 oktober, di 15 nov, di 27 nov 2018 en 26 feb 2019 (check-in ochtend/ terugkom-moment).

Prijs
Wat is er inbegrepen?
4,5 trainingsdagen, 2 persoonlijke coaching-sessies van 1,5 uur, MBTI-profiel, een Strengthsfinder test, tussentijdse opdrachten en alle materialen, koffie, thee en lunch zijn inclusief.

– Tarief voor particulieren
€ 1395,- inclusief BTW. Dit bedrag kan gespreid worden betaald over maximaal 4 maanden, je betaalt dan € 348,75 per maand.

– Tarief voor bedrijven/ als je werkgever betaalt
€ 1.925, – exclusief BTW.

SOUL Cycle pagina

Hoe blijft het effect structureel?

De SOUL Cycle is gericht op structurele verandering in houding en gedrag. Wij willen voorkomen dat de positieve effecten van deze training verwateren door dagelijkse routine. Daarom bieden we verdiepingsdagen aan, waarbij verschillende onderwerpen worden verdiept. Kijk onder agenda naar de volgende verdiepingsdag.

Wat is het programma?

Het programma bestaat uit 4 trainingsdagen van 9.30 tot 17.00 uur, verspreid over 6 weken. Vooraf is er een uitgebreide telefonisch intake. Inbegrepen zijn een Gallup StrengthFinder test en individuele ‘strength coaching’, een individuele talentcoaching. Verder zijn er inspirerende tussentijdse huiswerkopdrachten. De SOUL Cycle vindt plaats op de Hoorneboeg in Hilversum.

De eerstvolgende SOUL Cycle start 16 oktober 2018.
Bekijk meer data van de SOUL Cycle

Ik wil graag nog meer informatie

Inmiddels bestaat de dit programma al ruim 5 jaar en zijn er heel wat deelnemers jou voor gegaan. Lees de eerdere ervaringen van oud-SOUL Cyclers hier om een duidelijk beeld te krijgen van de SOUL Cycle en het effect ervan!

Meer informatie en aanmelden SOUL Cycle

Infographic van de SOUL Cycle

infographic_soul