Krijg inzicht in je talenten, energizers en drijfveren. Vind inspiratie en nieuwe energie. Als je weet wat je belemmert om in beweging te komen, kan je het ook omkeren! De eerstvolgende SOUL Cycle start 16 oktober 2018.

Programma

Het programma biedt aan rond de 6 deelnemers 4 trainingsdagen van 9.30 uur tot 17.00 uur, verspreid over 6 weken. Vooraf is er een uitgebreide telefonisch intake. Inbegrepen zijn een Gallup StrengthFinder test en individuele ‘strength coaching’, een individuele talentcoaching. Verder zijn er inspirerende tussentijdse huiswerkopdrachten. De SOUL Cycle vindt plaats op de Hoorneboeg in Hilversum.
Bekijk alle data

Je werkt aan vragen als:

Dag 1: Wie ben ik?. Dag 2: Wat zijn mijn obstakels? Dag 3: Wat kan ik en en wat drijft mij? Dag 4: Wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken? Dag 5: Terugkom-ochtend: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Wat levert de SOUL Cycle jou op?

Inzicht in jouw talenten, energizers en drijfveren. Inspiratie en nieuwe energie. Inzicht in wat je belemmert om in beweging te komen. Inzicht in wat je juist wél helpt daarbij. Tools om je leven en werk zelf te beïnvloeden. Je eigen persoonlijk ontwikkel plan. Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan.

Review deelnemers

“De SOUL Cycle is een uitstekende manier om goed scherp te krijgen wat je drijfveren zijn op de verschillende gebieden in je leven, wat daarbinnen je prioriteiten zijn en aan welke dingen je dus extra aandacht wilt geven.”
SOUL Cycle deelnemer Tom, consultant.

“Iedereen zou tenminste een keer in zijn of haar leven een SOUL Cycle moeten doen. Je wordt er niet alleen zelfverzekerder en bewuster van, maar ook gewoon heel vrolijk.”
SOUL Cycle deelnemer Maite, Online marketing specialist

SOUL Cycle pagina

Technieken en gedachtegoed

We variëren uiteenlopende technieken zoals visualisaties, 360 graden feedback, de neurologische niveau’s, mindfulness, de Silva Methode, MBTI en de Gallup StrengthsFinder. Hierbij is het gedachtegoed van onder meer Daniel Pink, Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi, Byron Katie, Deepak Chopra en Eckhart Tolle een inspiratiebron in het programma.

Verdiepingsdagen

De SOUL Cycle is gericht op structurele verandering in houding en gedrag. Wij willen voorkomen dat de positieve effecten van deze training verwateren door dagelijkse routine. Daarom bieden we meerdere verdiepingsdagen aan waarbij verschillende onderwerpen worden verdiept. Kijk onder agenda naar de volgende verdiepingsdag.

Verhalen van oud-deelnemers

Inmiddels bestaat de dit programma al ruim 5 jaar en zijn er heel wat deelnemers jou voor gegaan. Lees hier meer ervaringen om een duidelijk beeld te krijgen van de SOUL Cycle en het effect ervan!

Meld je aan voor de SOUL Cycle

infographic_soul