De SOUL methode

SOUL at Work werkt met mensen en organisaties die vanuit nieuwsgierigheid actief op zoek willen gaan naar meer ‘SOUL’. In je werk maar ook in je leven. SOUL at Work heeft programma’s ontwikkeld voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.


Waarin wij geloven

Wij geloven dat als je wil luisteren naar jouw innerlijke stem en je hart durft te volgen (SOUL), je het leven en werk kunt creëren waar jij van droomt! Dat is in ieder geval wat wij zelf willen nastreven. En ons doel is met dit geloof mensen, teams en organisaties in beweging te zetten.

Wat wij belangrijk vinden

Creativiteit – we gebruiken inspirerende en verrassende werkvormen
Spelen – we zijn weg van humor en plezier
Aandacht – door rust en focus ontstaat de diepgang
Samen – co-creatie en gelijkwaardigheid geeft ons energie
Toepasbaar – en uiteindelijk werken we aan praktische inzetbaarheid

Technieken en gedachtegoed

We variëren uiteenlopende technieken en instrumenten zoals visualisaties, 360 graden feedback, de neurologische niveau’s, mindfulness, lichaamswerk en de Gallup StrengthsFinder. Hierbij is het gedachtegoed van onder meer Daniel Pink, Martin Seligman, Mihaly Csikszentmihalyi, Byron Katie, Deepak Chopra en Eckhart Tolle een inspiratiebron in het programma.

Voor wie is SOUL at Work

Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en dat wil benutten voor meer plezier en effectiviteit. Dit kan zijn in je huidige werk of als je toe bent aan een volgende stap.

De SOUL coaches