Reviews en ervaringen van deelnemers

Wat SOUL at Work teweeg wil brengen weten we wel. Maar hebben we dat ook daadwerkelijk bereikt? Dat lees je hier.
Guidion (www.guidion.com)

Iedere minuut makt Guidion zeven klanten gelukkig met een succesvolle installatie in en om het huis. Dit doet Guidion samen met vakkundige zelfstandig ondernemers door heel Nederland. En met een hoop enthousiaste collega’s op kantoor. Met elkaar creëren zij woongeluk voor iedereen! Guidion is een snelgroeiende organisatie waar elk talent wordt benut. SOUL at Work begeleidt al meer dan 5 jaar het inspirerende ‘Let’s Grow Programma‘ voor persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling…. Lees meer

Mimi (deelneemster SOUL Cycle)

In deze training kom je erachter wat jouw talent is, wat je drijft in het leven, waar je naartoe wil. Het kwam op het perfecte moment. Bij de SOUL Cycle wordt gewerkt met technieken zoals RET, Mindfulness, MBTI en visualisaties.

“Toen ik vorig jaar mijn baan kwijt raakte na een reorganisatie, besloot ik voor het eerst in mijn carrière even pas op de plaats te maken. Ik werkte al zo’n zestien jaar in dezelfde branche, naar grote tevredenheid overigens, maar ik bedacht me dat áls ik een keer iets heel anders wilde gaan proberen het nu het goede moment daarvoor was. Misschien lag er nog wel een geheel nieuwe carrière… Lees meer

Randstad

SOUL at Work begeleidde een jaarlijkse bijeenkomst van een management team met als doel de balans op te maken, het succes te vieren en de mensen mentaal voor te bereiden op het volgende jaar. Door middel van een energiek programma hebben wij de managers zowel persoonlijk als op team niveau nieuwe inzichten gegeven in hun talenten. Hierbij combineerden we traditionele technieken (Appreciative Inquiry) met intuïtieve en vernieuwende oefeningen (SOUL fragmenten en visualisaties).

Effectory

Gezamenlijke verantwoordelijkheden en doelen zijn belangrijke ingrediënten voor een hoge bevlogenheid en motivatie binnen de zelfsturende teams van Effectory. Daarbij spelen vertrouwen, transparantie en persoonlijke verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Bij al deze aspecten ondersteunen wij hun medewerkers door middel van de SOUL Cycle.

Jeroen (deelnemer SOUL Cycle)

"Je leert je gevoel te gebruiken voor de belangrijke lange termijn en korte termijn beslissingen."

“Je wordt je bewust van datgene waar je echt gelukkig van wordt. Je leert veel van het kwetsbaar opstellen van medecursisten. Versterkt je zelfvertrouwen door je te realiseren dat je zwakke punten vaak logische consequenties zijn van je sterke punten. Echte aanrader als je een andere koers wilt varen in je leven!”

Maxeda

Een groep medewerkers dat veel onrust en wisselingen had meegemaakt wilde graag een echt team worden en hun samenwerking verbeteren. SOUL at Work hielp hen hun gemeenschappelijke en individuele doelen te verduidelijken. Allereerst leerden de teamgenoten elkaar beter kennen en waarderen door middel van een MBTI introductie. Tijdens het geven van persoonlijke feedback, ontstond er vervolgens een open en eerlijke sfeer die ervoor zorgde dat het team dichter bij elkaar kwam.

Lot (deelneemster SOUL Cycle)

"Door filmpjes, muziek en opdrachten af te wisselen werd ik geïnspireerd en aan het denken gezet over verschillende aspecten in het leven."

“De training was een goede APK voor mijn leven. Alles kwam aan bod. Het was geen zwaarmoedige training. Door filmpjes, muziek en opdrachten af te wisselen werd ik geïnspireerd en aan het denken gezet over verschillende aspecten in het leven en vooral gemotiveerd in het positief denken (Hoe zou je leven, baan, huis etc. eruit zien als er geen beperkingen zijn en alles zou zijn zoals het zou moeten zijn)… Lees meer

ABN AMRO

Een groep global IT specialisten die over de wereld verspreid zit, wilde de samenwerking verbeteren door meer inzicht te krijgen in de cultuurverschillen. SOUL at Work begeleidde een MBTI introductie met interactieve oefeningen en discussies. Er ontstond begrip en waardering voor de verschillen, waardoor de samenwerking binnen het team is verbeterd.