Zoek je meer SOUL in je werk en leven?

Je kent wel momenten in het leven dat het prettig is als er een objectieve derde een tijdje in het proces meeloopt. Iemand die in staat is om te luisteren, te spiegelen, inzichtgevende vragen te stellen in het wijzen van de weg. Soms gaat dat over loopbaanvragen, soms zijn het meer diepgaande vraagstukken die de aanleiding vormen voor coaching. In beide gevallen is er een verlangen om dingen anders te doen en te gaan staan voor wat jij anders wilt en voelt. Uiteindelijk gaat het om toevoegen, loslaten of veranderen van denk- of gedragspatronen waardoor de gewenste resultaten bereikt worden.

“Aurélie heeft mij inzichten gegeven die mij helpen om meer te vertrouwen en te sturen op mijn kwaliteiten. De energieke en professionele begeleiding en het vertrouwen heeft daar enorm aan bijgedragen.”
Robin, consultant.

De volgende stap in jouw ontwikkeling?
Met individuele coaching kun je de tijd nemen om te onderzoeken watje wilt veranderen. Verandering vraagt altijd om een flinke dosis moed. Het lef om je te verdiepen in jezelf en te kijken waar mogelijke groeikansen liggen. Je open te stellen. Zekerheden te durven laten varen. Bestaande overtuigingen te onderzoeken en overboord durven gooien.

We kijken samen op een diepere laag naar wat je doet, hoe je dat doet en vervolgens hoe je het zou willen. Helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte. Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie.

Create the life you love
Onze coaches leiden mensen naar hun eigen kracht, wijsheid en talenten. Persoonlijk, intuïtief, pragmatisch en met diepgang. We faciliteren het proces en bieden tools en opdrachten aan waardoor je je eigen antwoorden vindt. De gesprekken zijn een mix van ervaren en reflecteren, van denken en doen. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee.

Wij gebruiken vaak de ‘blended coaching‘ methode. Dit betekent dat je in jouw coach programma meerdere coaches spreekt vanuit verschillende invalshoeken en expertises, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Hierdoor krijg je een veelzijdig beeld van je situatie en worden je inzichten rijker.

Herken je jezelf in de thema’s:

 • De angst om te worden afgewezen;
 • Je belemmert voelen door onzekerheid of twijfel;
 • Het gevoel ‘Is dit het nu?’ – of dit nu werk, relatie of vriendschap betreft;
 • Het continu (willen) voldoen aan de verwachtingen en de behoeften van anderen;
 • Moeite hebben met grenzen aangeven, moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.

Thema’s waar we veel mee werken:

 • Bewustwording en groei;
 • Meer zelfvertrouwen;
 • Meer varen op je intuïtie;
 • Belemmerende gevoelens, zoals boosheid, verdriet, onrust;
 • Grenzen aangeven en bewaken;
 • Wie ben ik werkelijk;
 • Wat wil ik écht;
Contact

In contact met SOUL
Neem contact op met SOUL at Work via het aanvraagformulier. Wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug voor het beantwoorden van jouw vragen en/ of het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek.

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld