Zoek je verdieping in je leven. Wil je meer kwaliteit van leven? Zou je je potentieel beter willen benutten? Of meer in balans willen komen?

Onze coachingsprogramma’s zijn gericht op structurele verandering in je houding en gedrag. En geven je inzicht in je echte talenten, waar je in gelooft, wat jou tot leven brengt en waar je naar toe wilt.

“Aurélie heeft mij inzichten gegeven die mij helpen om meer te vertrouwen en te sturen op mijn kwaliteiten. De energieke en professionele begeleiding en het vertrouwen heeft daar enorm aan bijgedragen.”
Robin, consultant.

De volgende stap in jouw ontwikkeling?
Met individuele coaching kun je de tijd nemen om te onderzoeken wat jouw persoonlijke richting is. Helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte. Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou.

Create the life and job you love
Onze coaches leiden mensen naar hun eigen kracht, wijsheid, talenten en drijfveren. Scherp, pragmatisch, verrassend, persoonlijk en met diepgang. We faciliteren het proces en bieden tools en opdrachten aan waardoor mensen hun eigen antwoorden vinden. Of deze vragen nu liggen op loopbaangebied, op het gebied van leiderschapsontwikkeling of op het gebied van energiebalans en effectiviteit. De gesprekken zijn een mix van ervaren en reflecteren, van denken en doen. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee naar huis.

Wij gebruiken de ‘blended coaching‘ methode. Dit betekent dat je in jouw coach programma meerdere coaches spreekt vanuit verschillende invalshoeken en expertises, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Hierdoor krijg je een veelzijdig beeld van je situatie en worden je inzichten rijker.

Veel voorkomende vragen;
“Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?”
“Hoe kan ik minder twijfelen?”
“Hoe kan ik meer vanuit mijn kracht leven en werken?”
“Ik wil meer vanuit gevoel en intuïtie keuzes maken”

Thema’s waar we veel mee werken;
Bewustwording en groei
Moeite met grenzen
Onzekerheid
Relaties
Gevoel niet vol te leven
Rouwverwerking
Moeite om echt contact te maken
Belemmerende gevoelens, zoals woede, verdriet, onrust

Contact

In contact met SOUL
Neem contact op met SOUL at Work via het aanvraagformulier. Wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug voor het beantwoorden van jouw vragen en/ of het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek.

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld