In de SOUL Cycle zet je de stap om te gaan voor het leven en het werk dat jij wilt.

Wij ondersteunen je op dit pad, bieden je alle inzichten, inspiratie en nieuwe energie die je nodig hebt.

Wat houdt jou tegen om te doen wat je echt wilt doen? Beperkende overtuigingen? Je omgeving? Tijd om die discussie in je hoofd op een andere manier te bekijken met het traject van de SOUL Cycle. De eerstvolgende Cycle start op 16 februari  2021.

Reserveer je plek

“Na mijn burnout geen idee wat ik wilde. Na de SOUL Cycle had ik een concreet plan, bakken zelfvertrouwen en zoveel inspiratie dat ik in één maand mijn eigen bedrijf heb uitgebouwd tot wat het nu is."”

SOUL Cycle deelnemer - 2017 MaiteOnline marketing specialist

Wat levert de SOUL Cycle je op?

Inzicht in jouw talenten, energie-gevers en drijfveren. Inspiratie en nieuwe energie. Inzicht in wat je belemmert om in beweging te komen. Inzicht in wat je juist wél helpt daarbij. Tools om je leven en werk zelf te beïnvloeden. Je eigen persoonlijk ontwikkel plan. Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan.

Welke aspecten komen aan bod?

  • Dag 1: Wie ben ik?
  • Dag 2: Wat zijn mijn obstakels?
  • Dag 3: Wat kan ik en en wat drijft mij?
  • Dag 4: Wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken?
  • Dag 5: Check-in ochtend: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Wat zeggen anderen?

“De SOUL Cycle is een uitstekende manier om goed scherp te krijgen wat je drijfveren zijn op de verschillende gebieden in je leven, wat daarbinnen je prioriteiten zijn en aan welke dingen je dus extra aandacht wilt geven.”
SOUL Cycle deelnemer Tom, consultant.

Hoe is de SOUL Cycle opgebouwd?

We variëren uiteenlopende technieken zoals visualisaties, systemisch werk, transactionele analyse, 360 graden feedback, de neurologische niveau’s, mindfulness, lichaams gericht coaching, MBTI en de Gallup StrengthsFinder. Hierbij is het gedachtegoed van onder meer Byron Katie, Deepak Chopra en Eckhart Tolle een inspiratiebron in het programma.

Praktische informatie

Data eerstvolgende SOUL Cycle voorjaar 2021

Di 16 feb, di 2 mrt, di 16 mrt, di 30 mrt 2021. Terugkomochtend tzt te bepalen.

Prijs
Wat is er inbegrepen?
4,5 trainingsdagen, 2 persoonlijke coaching-sessies van 1,5 uur, een Strengthsfinder test, tussentijdse opdrachten en alle materialen, koffie, thee en lunch zijn inclusief.

Tarief voor particulieren
€ 1.395,- inclusief BTW. Dit bedrag kan gespreid worden betaald over maximaal 4 maanden, je betaalt dan € 348,75 per maand.

Tarief voor bedrijven/ als je werkgever betaalt
€ 1.925, – exclusief BTW.

Hoe blijft het effect structureel?
De SOUL Cycle is gericht op structurele verandering in houding en gedrag. We werken met meerdere trainers in hetzelfde traject, die allen met hun eigen expertise en een eigen invalshoek een bijdrage leveren op de situatie. Dit vergroot de leercurve van de deelnemers.

Wat is het programma?
Het programma bestaat uit 4 trainingsdagen van 10.00 tot 17.00 uur, verspreid over 6 weken. Vooraf is er een uitgebreide telefonisch intake. Inbegrepen zijn een Gallup StrengthFinder test en individuele ‘strength coaching’, een individuele talentcoaching. Verder zijn er inspirerende tussentijdse huiswerkopdrachten.

Verdiepingsdagen
Wij willen voorkomen dat de positieve effecten van deze training verwateren door dagelijkse routine. Daarom bieden we verdiepingsdagen aan, waarbij verschillende onderwerpen worden verdiept. Kijk onder agenda naar de volgende verdiepingsdag

Ik wil graag meer informatie
Inmiddels bestaat de dit programma al ruim 7 jaar en zijn er heel wat deelnemers jou voor gegaan. Lees de eerdere ervaringen van oud-SOUL Cyclers hier om een duidelijk beeld te krijgen van de SOUL Cycle en het effect ervan!

De eerstvolgende SOUL Cycle start op dinsdag 16 feb 2021 in Amsterdam.

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld