Coaching voor professionals

Create the life and job you love

Onze coaches leiden mensen naar hun eigen kracht, wijsheid, talenten en drijfveren. Scherp, pragmatisch, verrassend, persoonlijk en met diepgang. We faciliteren het proces en bieden tools en opdrachten aan waardoor mensen hun eigen antwoorden vinden. Of deze vragen nu liggen op loopbaangebied, op het gebied van leiderschapsontwikkeling of op het gebied van energiebalans en effectiviteit.

“Deze coaching was echt een groot cadeau waar ik lange tijd mee vooruit kan. De inzichten die eruit kwamen waren verrassend en waardevol. Wat deze coaching letterlijk extra ‘SOUL’ geeft, is de diepgang.” Emilie, Marketingcommunicatie specialist.

De coaching die jíj nodig hebt

Met coaching (individueel of in een groep) kun je de tijd nemen om te onderzoeken wat jouw persoonlijke richting is. Toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte. Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou. Wij verzorgen loopbaancoaching, outplacement coaching, competentie coaching en lifecoaching.

Unieke, bewezen efficiënte werkwijze

Coaching bij SOUL at Work is een mix van ervaringen opdoen, reflecteren, denken en doen. Wij gebruiken de ‘blended coaching‘ methode. Dit betekent dat je in jouw coach traject meerdere coaches spreekt vanuit verschillende invalshoeken en expertises, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Hierdoor worden je inzichten rijker. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee naar huis.

In contact met SOUL

Zoek je verdieping in je leven en wil je meer kwaliteit van leven? Zou je je potentieel beter willen benutten? Of meer in balans willen komen? Neem contact op met SOUL at Work via het aanvraagformulier. Wij bellen jou zo spoedig mogelijk terug voor het beantwoorden van jouw vragen en/ of het inplannen van een intakegesprek.

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld

[clear_div last=””][/clear_div]