Create the life and job you love

Wij stimuleren professionals zichzelf beter te leren kennen. Dat betekent dat je de loep even op jezelf legt. Met welke bril kijk jij naar de wereld? Je gaat onderzoeken en ervaren wat werkt en wat belemmert, je leert patronen te herkennen, ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden om meer vanuit je kracht te werken.
Onze coaches leiden mensen naar hun eigen kracht, wijsheid, talenten en drijfveren. Scherp, pragmatisch, persoonlijk en met diepgang. We faciliteren het proces en bieden tools en opdrachten aan waardoor mensen hun eigen antwoorden vinden. In onze praktijk zien we

. Mensen van alle leeftijden die zijn vastgelopen, met zichzelf of in hun werk;
. Harde werkers, doorverwezen met ‘stress’ of ‘burn-out’;
. Professionals die in persoonlijke ontwikkeling willen investeren.

“Deze coaching was een groot cadeau waar ik lange tijd mee vooruit kan. De inzichten die eruit kwamen waren verrassend en waardevol. Wat deze coaching letterlijk extra ‘SOUL’ geeft, is de diepgang.” Emilie, Communicatiespecialist.

De coaching die jíj nodig hebt

Met coaching (individueel of in een groep) kun je de tijd nemen om te onderzoeken wat jouw persoonlijke richting is. Toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte. Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou. Wij verzorgen loopbaancoaching, outplacement coaching, competentie coaching en lifecoaching.

Unieke werkwijze

Coaching bij SOUL at Work is een mix van ervaringen opdoen, reflecteren, denken en doen. Wij gebruiken de ‘blended coaching‘ methode. Dit betekent dat je in jouw coach traject meerdere coaches spreekt vanuit verschillende invalshoeken en expertises, volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Hierdoor worden je inzichten rijker. Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee naar huis.

“Aurélie is een warm persoon die snel begrijpt wat het probleem is. Ze heeft mij op een prettige, compassievolle manier geholpen om mijn rust en balans weer te vinden. De combinatie met een sessie bij haptonome Nicoline Hendriks heeft daar bijzonder goed bij geholpen.” Yvette, Customer Journey Expert Daily Banking

Contact

In contact met SOUL

Dus ben je een professional die behoefte heeft en bereid is om de eigen patronen aan te kijken? Ben je nieuwsgierig en bereid om te zweten en plezier te maken?

Neem contact op met SOUL at Work via het aanvraagformulier. Of mail ons direct op aurelie@soulatwork.nl of 06-12749397.
Wij onderzoeken samen wat bij je past in een korte kennismaking.

    Hoe heb je ons gevonden?

    * Verplicht veld