SOUL Cycle voor organisaties

SOUL op de werkvloer, voor effectiviteit en plezier

Wij stimuleren medewerkers hun eigen regie te pakken binnen hun carrièrepad. Maar ook helderheid in eigen potentieel en ontwikkeling. Zo ondersteunen we organisaties in het maken en aanscherpen van persoonlijke ontwikkelplannen (pop) en het werken aan meer effectiviteit en plezier in de samenwerking.

SOUL at Work heeft ons team uitstekend begeleid en wisten op een goede manier de brug te slaan tussen theorie en praktijk.”

Om een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden van manieren waarop de SOUL Cycle bij huidige klanten succesvol wordt ingezet:

Basisonderdeel binnen traineeships of talent programma’s

De SOUL Cycle biedt ook high potentials in hun loopbaan een stevig fundament, waarin ze helder krijgen waar ze echt van ‘aan’ gaan. Dit programma stimuleert ze te werken vanuit de eigen kracht. Hiermee benutten zij hun unieke potentieel maximaal binnen de organisatie.
Kijk hier voor een voorbeeld!

Button Text

Incompany trainingen voor duurzame inzetbaarheid

Een greep uit verschillende bouwstenen waar we mee werken: MBTI, de Gallup StrengthsFinder, Feedback ontvangen en geven, POP workshop en Manage Your Energy workshop.

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld