SOUL in Company

Onze favoriete interventies binnen organisaties

Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Jezelf kennen en van daaruit leidinggeven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. We bieden een rijk programma waarbij we de deelnemers stimuleren om echt naar ‘binnen te kijken’. Op zoek te gaan naar dieperliggende drijfveren, waarden en talenten. Zicht te krijgen op hun valkuilen en hun belemmerende overtuigingen. Om vervolgens oude patronen te doorbreken en hun volledige potentieel waar te maken in de ‘buitenwereld’ en regisseur te worden van hun eigen werk en leven.

Teamsessies. Samenwerken is niet altijd even makkelijk. Vaak roep je vanaf je eiland iets naar de ander op zijn eiland. Er zijn onuitgesproken irritaties, er wordt op halve kracht gewerkt, of lang op elkaar gewacht. Als leidinggevende zoek je naar een snelle oplossing, maar de kern van het vraagstuk bevindt zich vaak iets dieper. Zichzelf en elkaar beter leren kennen is vaak stap één van teamsessies met SOUL at Work om uiteindelijk gezamenlijke doelen te creëren met meer hart en oog voor elkaar.

Intervisie. Met de SOUL intervisiebijeenkomsten leren deelnemers van en met elkaar. Door stil te staan, te reflecteren, gezamenlijke wijsheid te gebruiken en te ervaren dat het anders kan. In een veilige setting en met een goede intervisie structuur nemen deelnemers verantwoordelijkheid voor hun eigen professionele groei. En daarmee dus voor de ontwikkeling van hun team en organisatie. Ook leiden wij teamleden op om intervisie te faciliteren.

“SOUL at Work heeft ons team uitstekend begeleid en wisten ons anders te laten kijken naar onszelf en daarmee elkaar.”

Onze wijze van werken
We integreren verschillende technieken zoals systemisch werk, visualisaties, Voice-Dialogue, mindfulness en compassie, emotioneel lichaamswerk en Transactionele Analyse. De instrumenten die we (geaccrediteerd) gebruiken zijn de Gallup StrengthsFinder en de MBTI (Myers Briggs Type Indicator).

Contact

Dus ben je een professional die behoefte heeft en bereid is om de eigen patronen aan te kijken? Ben je nieuwsgierig en bereid om te zweten en plezier te maken?

Neem contact met ons op!

    Hoe heb je ons gevonden?

    * Verplicht veld