Skip to main content

 

[su_row][su_column size=”1/2″]

Create the life and job you love
Wij stimuleren professionals zichzelf beter te leren kennen. Dat betekent dat je de loep even op jezelf legt. Met welke bril kijk jij naar de wereld? Je gaat onderzoeken en ervaren wat werkt en wat belemmert, je leert patronen te herkennen, ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden om meer vanuit je kracht te werken.
Onze coaches leiden mensen naar hun eigen kracht, wijsheid, talenten en drijfveren. Scherp, pragmatisch, persoonlijk en met diepgang. We faciliteren het proces en bieden tools en opdrachten aan waardoor mensen hun eigen antwoorden vinden.

In onze praktijk zien we vaak

 • Mensen van alle leeftijden die zijn vastgelopen, met zichzelf of in hun werk;
 • Stress & burn-out; veerkrachtig herstellen na tegenslagen;
 • Afscheid nemen van het ‘oude’ om volgende stappen te zetten;
 • Met meer vuur en energie leven;
 • Zelfvertrouwen en autonomie;
 • Moeite hebben met grenzen aangeven, moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen;
 • Twijfelen; meer willen voelen en varen op je intuïtie.

De coaching die jíj nodig hebt
Met coaching (individueel of in een groep) kun je de tijd nemen om een volgende stap te maken in jouw persoonlijk leiderschap. Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie afgestemd op jou. Wij verzorgen loopbaancoaching, outplacement coaching, competentie coaching, burnout coaching en lifecoaching.

“Deze coaching was een groot cadeau waar ik lange tijd mee vooruit kan. De inzichten die eruit kwamen waren verrassend en waardevol. Wat deze coaching letterlijk extra ‘SOUL’ geeft, is de diepgang.” Emilie, Communicatiespecialist.

[su_button url=”https://www.soulatwork.nl/contact/” background=”#f8616b” size=”6″ radius=”round”]Contact[/su_button] [/su_column] [su_column size=”1/2″]

“Aurélie is een warm persoon die snel begrijpt wat het probleem is. Ze heeft mij op een prettige, compassievolle manier geholpen om mijn rust en balans weer te vinden. De combinatie met een sessie bij haptonome Nicoline Hendriks heeft daar bijzonder goed bij geholpen.” Yvette, Customer Journey Expert Daily Banking

In contact met SOUL
Dus ben je een professional die behoefte heeft en bereid is om de eigen patronen aan te kijken? Ben je nieuwsgierig en bereid om te zweten en plezier te maken?

Neem contact op met SOUL at Work via het aanvraagformulier. Of mail direct op aurelie@soulatwork.nl of bel 06-12749397.
Wij onderzoeken samen wat bij je past in een kennismaking.

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  [/su_column][/su_row]