Skip to main content

Persoonlijk Leiderschap

Mijn favoriete interventies binnen organisaties zijn
Persoonlijk Leiderschapsprogramma’s en intervisies.

Jezelf kennen en van daaruit leidinggeven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. SOUL at Work biedt een rijk programma waarbij de deelnemers gestimuleerd worden om echt naar ‘binnen te kijken’. Op zoek te gaan naar dieperliggende drijfveren, waarden en talenten. Zicht te krijgen op hun valkuilen en hun belemmerende overtuigingen. Om vervolgens oude patronen te doorbreken en hun volledige potentieel waar te maken in de ‘buitenwereld’ en regisseur te worden van hun eigen werk en leven.

Intervisie.
Ik geloof in intervisie. Vaak een onderdeel van een Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Met de intervisiebijeenkomsten leren deelnemers van en met elkaar. Door stil te staan, te reflecteren, gezamenlijke wijsheid te gebruiken en te ervaren dat het anders kan. In een veilige setting en met een goede intervisie structuur nemen deelnemers verantwoordelijkheid voor hun eigen professionele groei. En daarmee dus voor de ontwikkeling van hun team en organisatie. SOUL at Work biedt ook train de trainer in intervisie.

“Aurélie begeleidt sinds 2012 ons inspirerende ‘Let’s Grow Programma’ voor leiderschapsontwikkeling. Aurélie weet tijdens haar begeleiding een veilige sfeer te creëren waardoor het makkelijk is voor deelnemers zich open te stellen. Daarnaast weet zij met haar empathie en positiviteit goed aan te sluiten bij wat je als organisatie nodig hebt.”
– Tamara Schutte, Development Lead at Guidion”

Wijze van werken
Afgestemd op het leerpotentieel van de groep, stellen we een uitdagend programma samen. Vaak in co-creatie met oud-deelnemers. We kiezen verschillende technieken uit onze rijke toolbox (NLP, systemisch werk, visualisaties, Voice-Dialogue, mindfulness en compassie, emotioneel lichaamswerk en Transactionele Analyse). De instrumenten die we (geaccrediteerd) kunnen gebruiken zijn de Gallup StrengthsFinder en de MBTI (Myers Briggs Type Indicator).

Terug naar SOUL voor Organisaties

[su_button url=”https://www.soulatwork.nl/contact/” background=”#f8616b” size=”6″ radius=”round”]Contact[/su_button]

Dus heeft jouw organisatie behoefte aan medewerkers met meer persoonlijk leiderschap? En zijn zij bereid om te zweten & plezier te maken?

Neem contact op! 06-12749397

    Hoe heb je ons gevonden?

    * Verplicht veld