Skip to main content

Dit boek geeft inzicht in het mechanisme van stress. Auteur Koen Gonnissen reikt praktische tips aan om de jachtige sleur van de dagelijkse stress te doorbreken en energie te managen.

Excellent presteren onder druk in een klimaat van continue veranderingen. Alain Goudsmet en Koen Gonnissen hebben jarenlang topsporters begeleid en zo als coach van individuen en teams een schat aan praktische ervaring opgedaan. Ziju hebben zich na hun sportcarrière gespecialiseerd in de begeleiding van een andere groep die evenzeer aan druk en stress wordt blootgesteld: werknemers, zelfstandig ondernemers, managers en kaderleden die zij ‘Bedrijfsatleten ©’ noemen.

Een overladen werkschema, eindeloze files, conflicten met klanten of collega’s, de continue dreiging van afslankingen, deadlines, prioriteiten, urgenties … wat kost jou het meeste energie? Tot waar reikt jouw weerstand? De noodzaak om creatief en innovatief te denken in economisch moeilijke tijden dwingt de meeste mensen bovendien uit hun comfort zone: ook dit kost enorm veel energie! Een toenemend aantal afwezigheden te wijten aan “ziekte” bewijst dat vele mensen te diep putten uit hun emotionele, mentale en fysieke reserves! Je bent maar zo sterk als je zwakte energie batterij…

Dit boek inzicht geven in het mechanisme van continue hoogwaardige prestaties onder druk, en het belang van een snelle en efficiënte recuperatie na druk. De auteurs reiken een schat van praktische tips aan om de jachtige sleur van de dagelijkse stress te doorbreken, en excellent te kunnen blijven presteren zonder onnodige energie te verspillen. Zij tonen aan dat oplossingen eenvoudig kunnen zijn en voor de hand liggen. Elke werknemer kan trainen om een ‘Bedrijfsatleet’ te zijn of te worden. En jij? Ben jij een ‘Bedrijfsatleet’ of een ‘Bedrijfskamikaze’?

Bestel het boek via bol.com

 

Author Aurélie Hudig

More posts by Aurélie Hudig