Skip to main content

“De SOUL Cycle heeft mij enorm geholpen om beter te leren omgaan met mijn perfectionisme.  Ik kan dingen nu veel beter relativeren en ga weer met plezier naar mijn werk.” – SOUL Cycle deelnemer Pieter, Vopak

Zit je vast in je werk? Ben je op zoek naar een nieuwe baan?
Tijdens de SOUL Cycle creëer je het werk en leven dat jij wilt.
Waag de sprong en schrijf je in!

infographic_soul

Ontdek met de SOUL Cycle je echte talenten, waar je in gelooft, wat jou tot leven brengt en waar je naar toe wilt.

Gedurende de SOUL Cycle werken deelnemers aan de volgende vragen
dag 1/2: Wie ben ik en wat zijn mijn obstakels?
dag 3: Wat kan ik en wat drijft mij?
dag 4: Wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken?

Wat houdt de SOUL Cycle in?
De SOUL Cycle is een programma van 4 trainingsdagen verspreid over ongeveer 6 weken. Na 3 maanden is er een terugkomavond. Persoonlijke begeleiding, inspirerende huiswerkopdrachten, een strengthsbased coaching en een talentreading zijn onderdeel van het programma. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Alle trainingsdagen vinden plaats op een inspirerende locatie, inclusief een heerlijke lunch.

Wat levert de SOUL Cycle jou op?
• Inzicht in jouw talenten en motivatie
• Inspiratie en nieuwe energie
• Gezondere privé/werk balans
• Tools om je leven en werk zelf te beïnvloeden
• Een persoonlijk kompas met bijbehorend actieplan

Wat levert de SOUL Cycle op voor de organisatie?
• Minder verloop en verzuim
• Optimale benutting van het potentieel
• Meer eigenaarschap
• Meer creativiteit, positiviteit en lef

Technieken en gedachtegoed
We maken gebruik van uiteenlopende technieken en werkvormen, waaronder: visualisaties, 360 graden feedback, MBTI, Clifton StrengthsFinder, mindfulness en de Silva Methode. Onze inspiratie bronnen zijn onder meer: Daniel Pink, Martin Seligman, Brene Brown, Mihaly Csikszentmihalyi en Byron Katie.

De vier trainingsdagen zijn van 09:30-17:30 uur. Investering voor 4,5 dag en 2 coachinggesprekken: EUR 1.925 (excl BTW).
Omdat we particulieren willen aanmoedigen om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken, bieden wij hen 50% korting.

Data najaar 2017: 16 okt, 30 okt, 13 nov en 27 nov 2017. Check-in op 6 feb 2018.
Data voorjaar 2018: 20 feb, 6 mrt, 20 mrt en 10 april 2018. Check-in op 10 juli 2018.

Yes! Ik schrijf me in.

Inmiddels bestaat de SOUL Cycle 5 jaar en zijn heel wat deelnemers jou voor gegaan. Om een duidelijk beeld te krijgen van de SOUL Cycle en het effect ervan kun je meer ervaringen lezen op partners en deelnemers en de evaluaties op Springest

“De SOUL Cycle was voor mij als een moment van helderheid onder de douche. Een van die spaarzame momenten dat je tijd hebt om echt naar jezelf te luisteren. Het heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht en richting gegeven aan mijn carrière. Ik ben inmiddels eigen ondernemer en begin elke dag met een lach. Het was een kleine investering voor groot geluk”.
– 
SOUL Cycle deelnemer Sonja van Eeghen, Sticky Presentations

 

Author Aurélie Hudig

More posts by Aurélie Hudig