SOUL at Work werkt voor mensen en organisaties die vanuit nieuwsgierigheid actief op zoek willen gaan naar meer ‘SOUL’. Zowel in je werk als in je leven.
Ontdek onze unieke methode.

Creëer het leven dat bij je past

Wij geloven dat als je kan en wilt luisteren naar jouw innerlijke stem, en je hart durft te volgen, je het leven en werk kunt creëren waar jij van droomt. Ons doel is met dit geloof mensen, teams en organisaties in beweging te zetten.

Voor wie is SOUL at Work

Voor iedereen die nieuwsgierig is en meer uit zichzelf wil halen en dat wil benutten om vol te leven. Dit kan zijn in je werk of als je toe bent aan een volgende stap.

Onze technieken en gedachtegoed

We variëren uiteenlopende technieken en instrumenten zoals visualisaties, 360 graden feedback, MBTI, Voice-Dialogue, systemisch werk, mindfulness, emotioneel lichaamswerk, TA en de Gallup StrengthsFinder. We zijn geïnspireerd en opgeleid door o.a. Piet Weisfelt, Wibe Veenbaas en Morten Hjort (Phoenix Opleidingen), Sven Goedbloed en Sara Hermanides, (In the Heart of Change), Christina Feldman (Vipassana meditatie) en Margriet van Bentem (Extra Kommunicatieve Vaardigheden EKV).

Onze pijlers

Creativiteit – we gebruiken inspirerende en verrassende werkvormen
Spelen – we zijn weg van humor en plezier
Aandacht – door rust en focus ontstaat de diepgang
Samen – co-creatie en nieuwsgierigheid brengt nieuwe inzichten
Toepasbaar – en uiteindelijk werken we aan praktische inzetbaarheid

“De grootste veranderingen gebeuren als je ophoudt te geloven dat je zou moeten veranderen”