SOUL at Work werkt voor mensen en organisaties die vanuit nieuwsgierigheid de diepte in willen gaan, op zoek naar meer ‘SOUL’. Zowel in je werk als in je leven.
Ontdek onze unieke methode.

Creëer het leven dat bij je past

Wij geloven dat als je kan en wilt luisteren naar jouw innerlijke stem, en je hart durft te volgen, je het leven en werk kunt creëren waar jij van droomt. Ons doel is met dit geloof mensen, teams en organisaties in beweging te zetten.

Voor wie is SOUL at Work

Voor iedereen die open & nieuwsgierig is, dieper naar binnen wil kijken & voelen en voluit wil leven.
Dit kan zijn in je werk of daarbuiten.

Onze technieken en opleiding

We integreren verschillende technieken zoals systemisch werk, visualisaties, Voice-Dialogue, mindfulness en compassie, Emotioneel Lichaamswerk en Transactionele Analyse. De instrumenten die we (geaccrediteerd) gebruiken zijn de Gallup StrengthsFinder en Myers Briggs Type Indicator.

We zijn geïnspireerd en opgeleid door o.a. Piet Weisfelt (Werken met liefdesenergie), Wibe Veenbaas en Morten Hjort (TA, Leiderschap en Projectie, Systemisch werk, Bewegingen van de Ziel; Phoenix Opleidingen), Sven Goedbloed en Sara Hermanides, (Element; In the Heart of Change), Christina Feldman (Vipassana meditatie en Compassie training) en Margriet van Bentem (Extra Kommunicatieve Vaardigheden EKV), Nienke Binkhorst (Systemisch werk, Coach Inn).

Onze pijlers

Creativiteit – we gebruiken inspirerende werkvormen
Spelen – we zijn weg van humor en plezier
Aandacht – door rust en liefdevolle aandacht ontstaat de diepgang
Samen – co-creatie en nieuwsgierigheid brengt nieuwe inzichten
Toepasbaar – en uiteindelijk werken we aan praktische inzetbaarheid

“De grootste veranderingen gebeuren als je ophoudt te geloven dat je zou moeten veranderen”