SOUL at Work werkt voor mensen en organisaties die vanuit nieuwsgierigheid de diepte in willen gaan, op zoek naar meer ‘SOUL’. Zowel in je werk als in je leven.
Ontdek onze unieke methode.

Creëer het leven dat bij je past

Wij geloven dat als je kan en wilt luisteren naar jouw innerlijke stem, en je hart durft te volgen, je het leven en werk kunt creëren waar jij van droomt. Niet dat het allemaal maakbaar is, maar door meer je binnenwerk te kennen, kun je meer regie nemen over je leven. Ons doel is met dit geloof mensen, teams en organisaties in beweging te zetten.

Voor wie is SOUL at Work

Voor iedereen die open en nieuwsgierig is en dieper naar binnen wil kijken en voelen om meer van zichzelf te leren. Dit kan zijn in je werk of daarbuiten.

Onze SOUL methode

Bij SOUL at Work gaan we niks voor je fiksen. Stel je voor, dan ontnemen we een deel van je autonomie. Waar we ons op richten is je beter naar binnen leren luisteren, kijken en voelen. Zodat je bewustwording groeit in waar je jezelf tegenhoudt en wat je potentieel is. We vertrekken vaak vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen; we kijken naar jou, je vraag en de context. Vervolgens werken we integratief; ervaringsgerichte oefeningen staan steeds centraal en we werken met wat er in het hier en nu ontstaat.

Met liefde en aandacht.

Onze technieken en opleiding

Wij geloven in de integratie van verschillende technieken zoals systemisch werk, visualisaties, energetisch werk, Voice-Dialogue, mindfulness en compassie, Energetisch werk, Emotioneel Lichaamswerk en Transactionele Analyse. De instrumenten die we soms (geaccrediteerd) gebruiken zijn de Gallup StrengthsFinder en Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

We zijn geïnspireerd en opgeleid door o.a. Margriet van Bentem, Christina Feldman, Piet Weisfelt, Wibe Veenbaas en Morten Hjort, Sven Goedbloed en Sara Hermanides en Nienke Binkhorst.

Onze pijlers

Aandacht – door rust & vertraging, en door zachte, liefdevolle aandacht ontstaat de diepgang
Liefde – met zachte ogen kijken naar jezelf en anderen
Spelen – we looooove humor en plezier!
Creativiteit – daar waar inspiratie en intuïtie lekker kunnen stromen
Toepasbaar – en uiteindelijk werken we aan praktische inzetbaarheid

“De grootste veranderingen gebeuren als je ophoudt te geloven dat je zou moeten veranderen”