Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass – Keuzes maken vanuit je intuïtie

4 oktober, 2018 @ 10:00 - 17:00

Intuïtie is dat instinctieve gevoel voorbij je ratio, een innerlijk stem die je belangrijke kennis geeft zonder dat je het bewust kunt beredeneren. Soms in de vorm van een onderbuik gevoel, een voorgevoel over hoe iets zal aflopen of een sensatie in je lichaam, bijvoorbeeld een knoop in je maag, die je aandacht trekt zonder dat je het meteen begrijpt.

We hebben allemaal ergens wel eens ervaring opgedaan met hoe dit werkt, wellicht in een uitdagende situatie of wanneer je voor een belangrijke keuze stond in je leven.

In de waan van de dag gaan we vaak voorbij aan onze intuïtieve waarnemingen, en geven we de voorkeur aan wat logisch, voor de hand liggend of … is. Terwijl er een schat aan informatie schuilt in dat wat we onbewust oppikken. Wanneer je aandacht geeft aan dergelijke signalen, kan je intuïtie een sterk kompas worden waar je bewuster op zal durven varen wanneer je voor een keuze staat.

Er zijn meerdere voorbeelden van prominente leiders, wetenschappers en ondernemers die de waarde van dit onbewuste instrument onderschrijven.

‘Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.’ – Steve Jobs

‘The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift. We will not solve the problems of the world from the same level of thinking we were when we created them. More than anything else, this new century demands new thinking, more multidimensional perspectives.’ – Albert Einstein

Doelstellingen
– Deze dag heeft als doel je bewust te maken van de kracht van je intuïtie als het aankomt op het nemen van beslissingen en bij het volgen van jouw eigen weg. Waar wordt jouw intuïtie merkbaar en voelbaar? Welke lichamelijke sensaties en zintuigen spelen hierbij een belangrijke rol?
– Je gaat ervaren waar je dat al -onbewust- doet en waar je wellicht waardevolle informatie negeert. Je gaat oefenen met intuïtief waarnemen en krijgt oefeningen ter versterking van dit instrument waar we allemaal toegang toe hebben.
– Je krijgt inzicht in hoeverre je geleerd of niet geleerd hebt om op jezelf te vertrouwen, welke ervaringen zijn hierop van invloed geweest?

Trainers
Daan van Hegelsom (1976) ‘Connect the dots your own way’
Inspirerende trainer & coach. In haar rugzak heeft zij een schat aan ervaringen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Haar levenservaring is daarin haar grootste leerschool geweest. Is gedreven om mensen meer in contact te laten komen met wat ze onbewust al weten om zich zo te laten leiden door dit krachtige instrument: het onderbewustzijn.

Aurélie Hudig- van Beuningen (1974) ‘Create the life you love’
Met haar open en oordeelloze benadering geeft ze als trainer en coach veel vertrouwen. Wordt echt blij van mensen in contact brengen met hun eigen kleuren, licht en ruimte en het vertrouwen in zichzelf. Het ontdekken van ‘hoe dat te doen’ is natuurlijk het allerleukste gedeelte!

Locatie
Het effect van deze Masterclass wordt versterkt door een inspirerende buiten locatie. Creatieve Buitenplaats ‘de Hoorneboeg’ ligt midden in de natuur. https://dehoorneboeg.nl/

Prijs
Voor deze Masterclass ‘Versterk je talent met je intuïtie & creativiteit’ ontvang je een trainingsdag van 10-17 uur, een voorbereidende telefonische intake, een voorbereidende opdracht, de benodigde materialen, koffie, thee en een lekkere lunch. En geef je € 275, – exclusief btw.

“De informele, warme sfeer voelde voor mij veilig. Daarbij was de begeleiding een fijn duo met waardering/liefde voor elkaar en het werk (dat voel je!). De ingetogen oefeningen, afgewisseld met uitwisselen van ervaringen, het luisteren naar elkaar, de stilte, en ook de visualisaties maakte training voor mij compleet”.
Iets voor jou?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen! Of neem contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

Gegevens

Datum:
4 oktober, 2018
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
Hilversum,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Aurélie Hudig
Telefoon:
06 12749397
Bekijk de site van Organisator

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.