Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Make It Happen’

september 9 @ 09:30 - september 10 @ 17:00

Deze training is niet geschikt voor iedereen, maar voor mensen die het leven willen leven vanuit liefde, creativiteit en energie. Mensen die het leven voluit willen beleven en hun dromen willen laten uitkomen.

Deze training gaat je helpen de betere versie van jezelf te worden. We zeggen expres beter, want we gaan er vanuit dat al veel goed is. Wij willen jou helpen het maximale uit jezelf te halen. Wellicht dat je een lang gekoesterd plan wilt verwezenlijken, meer reizen wilt maken of fitter door het leven wilt gaan. Wij geloven in dromen. Kleine en grote. En we geloven ook dat het verwezenlijken van jouw droom een grote bijdrage kan leveren aan jouw geluk.

Wie zijn wij en waarom deze training?
Aurélie Hudig werkt sinds 2008 als zelfstandig coach en trainer. Mensen dichter bij hun kern brengen, hun innerlijke stem ontdekken, dat is haar passie. Bewust zijn van je kwaliteiten, en doen waar je energie van krijgt. Je hebt je geluk voor een groot deel zelf in je hand.

Danielle Emmerik heeft al jaren een praktijk waarin zij mensen begeleidt in persoonlijke ontwikkeling. Zij merkte dat mensen blijvende verandering vaak niet alleen kunnen bewerkstelligen. Mensen laten zich weerhouden door angsten en hebben behoefte aan een houvast.

Hoe werkt het?
Aan de hand van theorie en creatieve en lichaamsgerichte oefeningen, nemen we je deze twee dagen mee op reis. Wij zorgen dat je ideeën overzichtelijk worden, helpen je plannen en structuur aan brengen, zorgen voor inspiratie en dat je gefocust blijft. En bovenal, we doorbreken de blokkades die je weerhouden van wat je wil bereiken. Na deze dagen zullen je dromen niet bij dromen blijven.

Locatie
De Hoorneboeg in Hilversum.

Wat is er inbegrepen?
2 trainingsdagen en 1 avond, voorbereidende opdrachten en alle materialen, koffie, thee, 2x een heerlijke lunch en 1x avondeten (met liefde bereid door Meike en Kevin van de Hoorneboeg) zijn inclusief.

Tarief
€ 495,-
Overnachting is op eigen gelegenheid; voor € 75 kun je een 1-persoonskamer met eigen douche en toilet reserveren op de Hoorneboeg!

Enthousiast?
Meld je hier aan:

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld

Gegevens

Begin:
september 9 @ 09:30
Einde:
september 10 @ 17:00

Organisatoren

Aurélie Hudig
Danielle Emmerik

Locatie

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
Hilversum,
+ Google Maps
Website:
https://dehoorneboeg.nl/

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.