Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SOUL Creativity Cycle

oktober 12 @ 09:30 - november 23 @ 13:30

Voel je dat er meer in zit? Hou jij jezelf gevangen of klein? Wil jij wat je doet meer laten stromen?

Duik samen met een kleine groep in het thema creatieve vrijheid! Wat heb jij nodig als het gaat om meer jezelf te zijn en je vrij te kunnen uiten, in welke vorm dan ook? Samen maken we een reis langs waar je vandaan komt, wie je bent en wat er in je hart leeft.

We komen 4 ochtenden samen met elke keer een tussentijd van ongeveer 2 weken. Tussen de bijeenkomsten krijg je opdrachten waarmee je jouw proces kunt verdiepen.

Tijdens de SOUL Creativity Cycle werk je aan het vertragen, spelen en vrienden worden met alles wat je voelt, denkt en doet. Hierdoor zul je merken dat je meer creatieve vrijheid gaat voelen, daar waar jij je van binnen gevangen houdt.

Je krijgt uitnodigende opdrachten om jouw creativiteit meer te laten stromen. Waarin hou jij jezelf tegen? En hoe kun je deze mechanismen herkennen en doorbreken? Je bouwt tijdens deze bijeenkomsten aan je creatieve zelfvertrouwen.

Voor wie?
De SOUL Creativity Cycle is voor iedereen die zich wil verdiepen in de patronen die je tegen houden en de magie van het leven.

We zullen werken met meditaties, inquiries, systemisch-, sjamanistisch- en lichaamswerk met rond de 4-6 deelnemers. De ochtenden zijn van 09.30 tot 13.30 uur en zijn inclusief koffie, thee en snacks.

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Wie ben je in je volle bloei en wat doe je om je zelfvertrouwen te laten groeien? Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht. We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. En dan gewoon beginnen met iets.

Locatie
De Weteringschans 110, Amsterdam

Data
. Woensdag 12 oktober
. Woensdag 26 oktober
. Woensdag 9 november
. Woensdag 23 november

Prijs
Voor 4 trainingsochtenden, tussentijdse opdrachten, koffie & thee.

Voor bedrijven
€ 700,- exclusief BTW.
Voor particulieren
€ 480,- inclusief BTW. Dit bedrag kan gespreid worden betaald in 4x over maximaal 2 maanden.

Iets voor jou?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen! Of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  ‘Geef toe aan het donker. Omhul je in niet-weten. Voel wat er nodig is. Haal jezelf op. Neem jezelf op schoot. En kom dan in het licht.’ – Edith Houbers

  Gegevens

  Begin:
  oktober 12 @ 09:30
  Einde:
  november 23 @ 13:30

  Locatie

  Weteringsschans 110
  Amsterdam, Nederland + Google Maps
  Site:
  www.soulatwork.nl

  Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
  Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.