Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SOUL Creativity Week

3 oktober, 2021 @ 10:00 - 9 oktober, 2021 @ 17:00

Wil je jouw creatieve ambities een boost geven? En heb je dan behoefte aan feedback op je werk? Of wil je creatief op gang komen?

We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. En dan gewoon beginnen met iets te maken…

In een prachtige bosrijke omgeving in Frankrijk onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig geef jij jouw creativiteit en jezelf een boost. Het landgoed ‘Rapy’ en de bijzondere omgeving is de ideale plek om al je zintuigen wakker te schudden zodat je meer vanuit je gevoel gaat werken.

Een unieke combinatie van fotografie en persoonlijke ontwikkeling
In een kleine groep ga je met Emilie werken aan de voortgang van jouw fotografie- of ander creatief project. Je werkt nieuwe ideeën uit, bespreekt de voortgang hiervan en onderzoekt nieuwe invalshoeken. Waar nodig krijg je opdrachten op maat om je uit je comfort zone te halen en je blik op jouw werk te verruimen. Verwacht opbouwende, directe feedback op jouw ideeën en beeld.

Daarnaast zal Aurélie je begeleiden in het bouwen aan je creatieve zelfvertrouwen. Met verdiepende oefeningen tussen de creatieve projecten door, word je meer bewust van wat er stokt en stroomt en verfijn je jouw blik. Je werkt meer vanuit je gevoel in plaats van je hoofd.

Begeleiding
Als fotografe kent Emilie de kracht van het moment. Het hebben van duizend ideeën en het vangen van die ene, van waaruit iets moois zich kan ontwikkelen, vaak op een hele andere manier dan je van tevoren dacht is de essentie van het creatieve proces.

Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Wie ben je in je volle bloei en wat doe je om je passie en inspiratie te laten groeien? Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht en inspiratie.

Voor wie
Deze week is echt iets voor jou als jij je creativiteit wil vergroten, voor als je creatief vastzit of een project wil beginnen. Waarin hou jij jezelf tegen? Hoe kom je op gang? En hoe kun je in de toekomst deze mechanismen herkennen en doorbreken? De antwoorden op deze vragen zijn relevant voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als fotograaf of kunstenaar.

Wanneer
7 dagen, 6 nachten: zo 3 okt – za 9 okt 2021

Dagstructuur
Ochtend en middag sessies, elke dag. Excursies naar markt, wandelingen door de groene omgeving, creatieve opdrachten en maatwerk begeleiding.

Verblijf
Je verblijft op de mooiste en meest inspirerende plek in Frankrijk; het landgoed ‘Rapy’, een Middeleeuwse carré hoeve, ligt midden in de Perigord Vert. Het kleine dorpje ‘le Bourdeix’ ligt tussen Limoges en Angoulème, midden in het Parc Naturel Regional Perigord-Limousin. Het huis heeft eenvoudige slaapkamers in verschillende delen van de hoeve en een grote leefkeuken en herenkamer die tevens gemeenschappelijke ruimtes zijn. Je kunt voor een 1 of 2 persoonskamer kiezen.

Eten & drinken
Ontbijt, lunch & diner elke dag, inclusief wijn. Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar. Lotta & Turi zijn de koks deze week, speciaal voor deze groep. Hun doel is met veel verse producten uit de streek, met al hun plezier en creativiteit, elke dag iets lekkers op je bord te toveren! Mmmmmm!

Kosten
EUR 945,- (alles inclusief behalve de reis, excl BTW).
Voor het verzekeren van een plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt. 14 dagen voor aanvang graag in geheel voor de week start.
Annuleringsvoorwaarden: wanneer de komst naar onze regio (Perigord) door de overheid van Nederland of Frankrijk vanwege Corona niet toegestaan is, kun je kosteloos annuleren.

Reis
Je kunt komen met het vliegtuig of met de TGV.

 • Vlieg op Bordeaux International Airport.
 • TGV naar Angoulème, station het meest dichtbij.

Iets voor jou?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen!
Of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

https://www.soulatwork.nl/website/wp-content/uploads/2020/12/Rapy-achterkant.jpg

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  Gegevens

  Begin:
  3 oktober, 2021 @ 10:00
  Einde:
  9 oktober, 2021 @ 17:00

  Organisator

  Aurélie Hudig
  Telefoon:
  06 12749397
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  Rapy, Frankrijk
  Frankrijk + Google Maps

  Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
  Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.