Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SOUL Creativity Week in Frankrijk

18 mei, 2023 - 23 mei, 2023

Wil je jouw creativiteit een boost geven? In contact komen met de magie van creëren?

In een prachtige bosrijke omgeving in Frankrijk onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig geef jij jouw creativiteit en jezelf een boost. Het landgoed ‘Rapy’ en de bijzondere omgeving is de ideale plek om al je zintuigen wakker te schudden zodat je meer vanuit je gevoel gaat werken.

“Deze week heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijke creativiteit; weer durven experimenteren zonder hoogdravend doel maar juist gericht op het voedende creatieve. In die staat komt het beste in mij naar boven!”

In een kleine groep werk je met Emilie en Aurélie aan het vertragen, spelen en vrienden worden met alles wat je voelt, denkt en doet. Met als resultaat dat je meer creatieve vrijheid gaat voelen. En waar het om draait is dat je vrijheid geeft aan dat wat je te doen hebt in je leven.

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Wie ben je in je volle bloei en wat doe je om je passie en inspiratie te laten groeien? Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht en inspiratie. We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. Open voor de magie van het creëren.

Emilie heeft in haar loopbaan meerdere grotere creatieve projecten zelf geïnitieerd en succesvol afgerond. Zij kent uit eigen ervaring de obstakels die op het creatieve pad kunnen opdoemen.
Het hebben van duizend ideeën is inherent aan een creatieve geest. Het vangen van die ene, van waaruit iets moois zich kan ontwikkelen, vaak op een hele andere manier dan je van tevoren dacht, is de uitdaging voor iedere maker. Als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie begeleidt zij met veel plezier anderen in het krijgen van meer zelfvertrouwen in hun creatieve leven.

Voor wie
Deze week is echt iets voor jou als jij je creativiteit wilt vergroten. Waarin hou jij jezelf tegen? Hoe kom je op gang? En hoe kun je in de toekomst deze mechanismen herkennen en doorbreken? Je bouwt tijdens deze week aan je creatieve zelfvertrouwen. Met verdiepende oefeningen, word je meer bewust van wat er stokt en stroomt en verfijn je jouw blik. Je werkt meer vanuit je gevoel in plaats van je hoofd. Daarnaast krijg je tijdens deze training inzichten in je creatieve proces. Wat werkt voor jou en wat niet? Waardevolle inzichten die je kunnen helpen om consequent, helder en meer in controle te zijn van je creatieve proces zodat je wel aan dat droomproject durft te beginnen en het ook nog succesvol weet af te ronden!

Wanneer
6 dagen, 5 nachten: do 18 mei – di 23 mei 2023.
Bekijk de SOUL Creativity Week in Nederland: vrij 4– zo 6 nov 2022

Dagstructuur
Elke dag dezelfde structuur. Je start je dag hoe jij het liefst wilt met bijvoorbeeld yoga, wandelen, zwemmen of meditatie.  Van 10-12 uur verdiep je jouw creatieve ontwikkeling met persoonlijke coachingsopdrachten in de groep. Van 15-17 uur krijg je creatieve opdrachten (in de natuur). De rest van de dag vertraag je, ontdek je en experimenteer je. Wandelingen door de groene omgeving en een bezoekje aan een stadje in de buurt geeft je inspiratie een extra boost.

Verblijf
Je verblijft op een mooie en inspirerende plek in Frankrijk; het landgoed ‘Rapy’, een Middeleeuwse carré hoeve midden in de Perigord Vert. Het kleine dorpje ‘le Bourdeix’ ligt tussen Limoges en Angoulème, midden in het Parc Naturel Regional Perigord-Limousin. Het huis heeft eenvoudige slaapkamers in verschillende delen van de hoeve en een grote leefkeuken en herenkamer die tevens gemeenschappelijke ruimtes zijn. Ook is er een zwembad. Je kunt voor een 1 of 2 persoonskamer kiezen.

Eten & drinken
Ontbijt, lunch & diner elke dag, inclusief wijn. Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar. Chekfkok Thijs Bierlaagh zal de zintuigen extra prikkelen. Met veel verse producten uit de streek, plezier en creativiteit, tovert hij elke dag iets lekkers op je bord! Mmmmmm!

“What can I say?! Zo heerlijk om de hele dag door zulke lekkere dingen voorgeschoteld te krijgen. Echt verrukkelijk.”

Kosten
Een slaapkamer alleen: EUR 1.445,- (excl BTW en reis).
Een slaapkamer gedeeld: EUR 1.245,- (excl BTW en reis).
Inclusief persoonlijke intake en outtake in Amsterdam, overnachtingen, eten & drinken en materiaal.

Voor het verzekeren van een plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt. 14 dagen voor aanvang graag in geheel voor de week start.

Early Bird (tot 1 jan ’23)
Een slaapkamer alleen: EUR 1.045,- (excl BTW en reis)
Een slaapkamer gedeeld: EUR 945,- (excl BTW en reis)

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer de komst naar onze regio (Perigord) door de overheid van Nederland of Frankrijk vanwege Corona niet toegestaan is, kun je kosteloos annuleren.

Reis
Je kunt komen met de trein (Thalys/TGV) naar Angoulème, station het meest dichtbij. Daar wordt je opgehaald.

“Het voelde alsof ik mijn ziel zacht voelde worden en de strijd achter me liet. Ik mag door met creatief zijn en kijken wat er komt in mijn leven. Minder actie, meer voelen- spiritueel binnen laten komen.”

Iets voor jou?
Voel je een JA of heb je vragen?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

https://www.soulatwork.nl/website/wp-content/uploads/2020/12/Rapy-achterkant.jpg

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  Gegevens

  Begin:
  18 mei, 2023
  Einde:
  23 mei, 2023

  Organisator

  Aurélie Hudig
  Telefoon:
  06 12749397
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  Rapy, Frankrijk
  Frankrijk + Google Maps

  Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
  Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.