Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

SOUL Creativity Weekend

november 4 @ 10:00 - november 6 @ 17:00

Wil je jouw creativiteit een boost geven? In contact komen met de magie van het creëren?

Na het succes van de Creativity Week in Frankrijk, op verzoek, organiseren we nu ook een versie in Nederland. Onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig geef jij jouw creativiteit en jouw flow een boost. Met dit 3-daagse programma schud je al je zintuigen wakker zodat je meer vanuit je gevoel gaat leven en creëren.

In een kleine groep werk je met Emilie en Aurélie aan het vertragen, spelen en vrienden worden met alles wat je voelt, denkt en doet. Met als resultaat dat je meer creatieve vrijheid gaat voelen. En waar het om draait is dat je vrijheid geeft aan dat wat je te doen hebt in je leven.

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Wie ben je in je volle bloei en wat doe je om je passie en inspiratie te laten groeien? Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht en inspiratie. We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. Open voor de magie van het creëren.

Emilie heeft in haar loopbaan meerdere grotere creatieve projecten zelf geïnitieerd en succesvol afgerond. Zij kent uit eigen ervaring de obstakels die op het creatieve pad kunnen opdoemen.
Het hebben van duizend ideeën is inherent aan een creatieve geest. Het vangen van die ene, van waaruit iets moois zich kan ontwikkelen, vaak op een hele andere manier dan je van tevoren dacht, is de uitdaging voor iedere maker. Als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie begeleidt zij met veel plezier anderen in het krijgen van meer zelfvertrouwen in hun creatieve leven.

Voor wie
Deze training is echt iets voor jou als jij je creativiteit wilt vergroten. Waarin hou jij jezelf tegen? Hoe kom je op gang? En hoe kun je in de toekomst deze mechanismen herkennen en doorbreken? Je bouwt tijdens deze dagen aan je creatieve zelfvertrouwen. Met verdiepende oefeningen, word je meer bewust van wat er stokt en stroomt en verfijn je jouw blik. Je werkt meer vanuit je gevoel in plaats van je hoofd. Daarnaast krijg je tijdens deze training inzichten in je creatieve proces. Wat werkt voor jou en wat niet? Waardevolle inzichten die je kunnen helpen om consequent, helder en meer in controle te zijn van je creatieve proces zodat je wel aan dat droomproject durft te beginnen en het ook nog succesvol weet af te ronden!

Wanneer
3 dagen, 2 nachten: vrij 4 nov – zo 6 nov 2022.
Bekijk de SOUL Creativity Week in Frankrijk: 18-23 mei 2023

Verblijf
De locatie is nog in overleg.

Eten & drinken
Ontbijt, lunch & diner. Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar. Chekfkok Thijs Bierlaagh zal ook weer hier aanwezig zijn om de zintuigen extra prikkelen. Met veel passie, plezier en creativiteit, tovert hij elke gang iets lekkers op je bord! Mmmmmm!

“Thijs? What can I say! Zo heerlijk om de hele dag door zulke lekkere dingen voorgeschoteld te krijgen. Echt verrukkelijk.”

Kosten
Een slaapkamer alleen: EUR 580,- (excl BTW).
Een slaapkamer gedeeld: EUR 498,- (excl BTW).
Inclusief een persoonlijke coachingsessie voor de start en tijdens het weekend, overnachtingen, eten & drinken en materiaal.

Voor het verzekeren van een plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt. 14 dagen voor aanvang graag in geheel voor de week start.

Iets voor jou?
Voel je een JA? Of heb je een vraag?
Neem met ons contact op via het aanmeldformulier of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  Gegevens

  Begin:
  november 4 @ 10:00
  Einde:
  november 6 @ 17:00

  Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
  Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.