Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SOUL Creativity Week

mei 30 - juni 5

Wil je jouw creatieve ambities een boost geven? En heb je dan behoefte aan feedback op je werk? Of wil je creatief op gang komen?

We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. En dan gewoon beginnen met iets te maken..

In een prachtige bosrijke omgeving in Frankrijk onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig geef jij jouw creativiteit en jezelf een boost. Het landgoed ‘Rapy’ en de bijzondere omgeving is de ideale plek om al je zintuigen wakker te schudden zodat je meer vanuit je gevoel gaat werken.

In een kleine groep ga je met Emilie werken aan de voortgang van jouw fotografie- of ander creatief project. Je werkt nieuwe ideeën uit, bespreekt de voortgang hiervan en onderzoekt nieuwe invalshoeken. Waar nodig krijg je opdrachten op maat om je uit je comfort zone te halen en je blik op jouw werk te verruimen. Verwacht opbouwende, directe feedback op jouw ideeën en beeld.

Daarnaast zal Aurélie je begeleiden in het bouwen aan je creatieve zelfvertrouwen. Met verdiepende oefeningen tussen de fotoprojecten door, word je meer bewust van wat er stokt en stroomt en verfijn je jouw blik. Je werkt meer vanuit je gevoel in plaats van je hoofd.

Als fotografe kent Emilie de kracht van het moment. Het hebben van duizend ideeën en het vangen van die ene, van waaruit iets moois zich kan ontwikkelen, vaak op een hele andere manier dan je van tevoren dacht is de essentie van het creatieve proces.

VOOR WIE?
Deze week is voor de creatief die vastzit of een project wil beginnen. Waarin hou jij jezelf tegen? Hoe kom je op gang? En hoe kun je in de toekomst deze mechanismen herkennen en doorbreken? De antwoorden op deze vragen zijn relevant voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als fotograaf of kunstenaar.

WANNEER
7 dagen, 6 nachten: zo 30 mei – za 5 juni 2021

DAGSTRUCTUUR
Ochtend en middag sessies, elke dag. Excursies naar markt, wandelingen door de groene omgeving en creatieve opdrachten.

VERBLIJF
Je verblijft op het landgoed in Rapy, een Middeleeuwse carré hoeve, midden in de Perigord. Het kleine dorpje Rapy ligt tussen Limoges en Angoulème, midden in het Parc Naturel Regional Perigord-Limousin. Het huis heeft eenvoudige slaapkamers in verschillende delen van de hoeve en een grote leefkeuken en herenkamer die tevens gemeenschappelijke ruimtes zijn.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt, lunch & diner elke dag, inclusief wijn. Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar.

KOSTEN
EUR 945,- (allles inclusief behalve de reis, excl BTW).
Voor het verzekeren van een plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt. 30 dagen voor aanvang graag in geheel voor de week start.

REIS
Je kunt komen met het vliegtuig of met de TGV.

  • Vlieg op Bordeaux International Airport.
  • TGV naar Angoulème, station het meest dichtbij.

IETS VOOR JOU?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen!
Of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

Hoe heb je ons gevonden?

* Verplicht veld

Gegevens

Begin:
mei 30
Einde:
juni 5

Organisator

Aurélie Hudig
Telefoon:
06 12749397
Site:
http://www.linkedin.com/in/aureliehudig

Locatie

Rapy, Frankrijk
Frankrijk + Google Maps

Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.