Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Systemisch bekeken – familie opstellingen

1 november, 2021 @ 10:00 - 31 januari, 2023 @ 17:00

Hoe we in het hier en nu plek innemen in het leven, in de organisatie waar we werken, in onze relatie(s) en als vader of moeder in ons eigen gezin, heeft veel te maken met hoe we dat deden in het gezin waarin we zijn opgegroeid.

Als je dieper wilt kijken naar de patronen die jouw gedrag en keuzes bepalen, kun je bij SOUL at Work terecht voor een opstelling waarbij we duiken in de achtergrond van deze (on)bewuste patroon.

Het startpunt is een een vraag of probleem. Tijdens een opstelling worden de elementen die daarin een rol spelen in kaart gebracht, fysiek in de ruimte. Zo wordt zichtbaar hoe jij verbonden bent met anderen of andere delen in jezelf en waar verstoringen zitten.  De elementen komen vervolgens in beweging richting een nieuwe ordening of verhouding. Je krijgt een nieuwe kijk op wat er speelt. Er zijn weinig woorden nodig, maar het effect is vaak groter dan vele gesprekken voor elkaar kunnen krijgen.

Bij SOUL at Work kun je terecht voor een 1 op 1-opstelling en voor opstellingen met representanten.

1-op-1 opstelling
In een 1-op-1 opstelling werken we alleen met jou. We onderzoeken samen jouw vraagstuk, door te kijken hoe de verhoudingen tussen jou en de anderen liggen. Vaak weet je nog niet precies wat of wie een rol speelt; dat wordt vanzelf duidelijk. Het vormgeven van dit krachtenveld werkt eenvoudig. We werken op tafel, op de vloer of met stoelen, totdat alle elementen die een rol spelen een plek hebben. Zo worden blinde vlekken zichtbaar; je ziet wat steeds je neiging was en waardoor dat werd bepaald. Je ziet hoe je weer je eigen plek kunt innemen; wat je los kunt laten én waar je nu naar kunt handelen.

Opstelling met representanten
In een opstellingen met representanten kunnen zij bijvoorbeeld staan voor een moeder, een broer, een baas of collega. De representanten stellen zich op een bepaalde manier op in de ruimte, zodat het beeld in de ruimte precies overeenkomt met de situatie die je wilt onderzoeken. Vervolgens komt de opstelling tot leven, als een tableau-vivant. Het is een voortdurend bewegende spiegel. Zo worden de onderlinge verhoudingen en verstoringen in het systeem zichtbaar en voelbaar. Vervolgens kijken we naar een passende herordening, die een opening geeft naar de toekomst.

Vraag je je af welke het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op!
Bel 06-12749397 of mail aurelie@soulatwork.nl.

Prijs
€ 175,- excl BTW per opstelling
Zowel voor 1 op 1 opstelling als een groepsopstelling (dit is vaak met 2 of meer inbrengers).

Iets voor jou?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen! Of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl.

  Hoe heb je ons gevonden?

  * Verplicht veld

  Gegevens

  Begin:
  1 november, 2021 @ 10:00
  Einde:
  31 januari, 2023 @ 17:00

  Organisator

  Aurélie Hudig
  Telefoon:
  06 12749397
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  Weteringsschans 110
  Amsterdam, Nederland + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie

  Vragen? Neem gerust contact met ons op! Bel 0612749397 of mail naar info@soulatwork.nl
  Bekijk onze kalender voor een maandelijks overzicht.