Skip to main content

Een makkelijk leesbaar boek wat je in een aantal stappen naar een groei mindset brengt.

Eigenlijk is het leven één grote feedback-sessie: elke dag krijgen we (vaak ongevraagd) advies en kritiek van vrienden, familie, collega’s, klanten, bazen, leraren, artsen en huisdieren. We weten dat het goed is om naar feedback te luisteren en er iets mee te doen, maar we leggen het vaak naast ons neer of herkennen het überhaupt niet.

Feedback is een cadeautje is het eerste boek dat focust op het ontvángen van feedback. De auteurs laten zien hoe je jezelf kunt trainen om uit elke situatie nuttige feedback te halen. Ze leggen uit waarom veel feedback die je krijgt onduidelijk is en waarom het toch belangrijk is om hier een goede les uit te trekken. Ze houden ons op humorvolle wijze een spiegel voor door te laten zien hoe we feedback vaak moedwillig negeren, bijvoorbeeld door te vinden dat de ander ‘geen recht van spreken heeft’, of dat het ‘anders gebracht had moeten worden’.

Of je nu in een grote of kleine organisatie werkt, in een team opereert of een relatie of een gezin hebt: dit boek biedt alle instrumenten om jezelf te ontwikkelen en om je zelfkennis te vergroten. Kortom, wacht niet op die perfecte mentor maar leer luisteren naar wat het leven je te vertellen heeft.

Lees hier meer

Author Aurélie Hudig

More posts by Aurélie Hudig