Skip to main content

Gijsje Pothoff deed in 2014 de SOUL Cycle. Wat heeft deze training haar gebracht? We gingen met haar in gesprek!

Waarom nam je destijds deel aan de SOUL Cycle?

Na hersteld te zijn van een burn-out en weer vol in mijn energie te zitten merkte ik dat ik verder wilde ontwikkelen en behoefte had aan een stip op de horizon voor mezelf. Ik had een leuke baan maar ik had ook het gevoel dat er meer was om te ontdekken en om in te groeien. De SOUL Cycle kwam via via op mijn pad en ik heb hiervoor gekozen omdat het een traject was met een concrete doelstelling en dus verwacht resultaat, namelijk antwoord op de vragen “wie ben ik”, “wat kan ik”, “wat wil ik”. Dit was precies wat ik nodig had op dat moment.

Wat heeft het je gebracht?

De SOUL Cycle heeft me ontzettend veel gebracht, maar het belangrijkst is denk ik een heel heldere stip op de horizon en een duidelijke persoonlijke missie. Dit heeft me in de jaren daarna focus gegeven waardoor ik nu op een punt ben dat ik heb bereikt wat ik destijds voor ogen had: ik ben zelfstandig trainer en coach en begeleid mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Als klap op de vuurpijl ga ik dit voorjaar samen met Aurélie, die mij destijds tijdens de SOUL Cycle fantastisch heeft begeleid, de Cycle faciliteren. Voor mij maakt dit mijn SOUL Cycle helemaal compleet!

Wat heeft destijds indruk op je gemaakt? 

Dat was de afsluiting van de SOUL Cycle. Je stapt dan als het ware de toekomst in en vertelt vanuit je oudere zelf waar je staat en hoe je hier bent gekomen. Het voelde destijds ontzettend echt toen ik daar stond. Het mooie is bovendien dat wat ik toen vertelde min of meer is uitgekomen. Dit geeft mij het bewijs van de kracht van deze training!

Voor welke groei heeft de SOUL Cycle gezorgd?

De training een kick-start gegeven aan de groei die ik in de jaren daarna heb doorgemaakt. Doordat ik veel scherper had wie ik was, wat ik kon en wat ik wilde had ik een duidelijke focus en kon ik mezelf ontwikkelen in de richting die ik zelf had gekozen. Dat voelt enorm krachtig en werkte voor mij als een soort katalysator van groei.

Lees hier meer reviews van oud-SOUL Cyclers!
En hier meer informatie over de SOUL Cycle.

Author Aurélie Hudig

More posts by Aurélie Hudig