Skip to main content

“The most important kind of freedom is to be what you really are.
Too often you give up your ability to feel, and in exchange, put on a mask.
There can’t be any large-scale revolution until there’s a personal revolution.
It’s got to happen inside first.”

– Jim Morisson

Ontmoet Aurélie

Ik droom van een wereld waarin ieder mens werkelijk vrij is. Vooral in hun denken. Ik begeleid mensen om die vrijheid in zichzelf te ervaren en hun licht te laten stralen.

Mijn eigen koers varen
In 1974 werd ik geboren en groeide op in een klein dorpje in de Betuwe. Mijn ouders waren hier uit de stad naartoe verhuisd en ik voelde me anders dan alle andere kinderen op school. Al op jonge leeftijd leerde ik om me precies zo te gedragen zodat de ander me OK vond.

Vanaf mijn puberteit werd mijn moeder ernstig ziek. Ze overleed toen ik achttien was, een gebeurtenis met veel impact. De vraag: ‘Wat heeft een ander nodig?’ was voor mij belangrijker dan wat ik zelf vond. Door zo mee te bewegen met de ander vergat ik mijn eigen koers te varen.

Vertrouwen in mijn eigen pad
Tijdens mijn studie en later in mijn werk liep ik tegen de lamp; ik had geen idee wat ik wilde, hoe ik me voelde en bovenal wie ik eigenlijk was. Ik was geregeld diep ongelukkig, maar vond het begin van heling door zelfonderzoek en ervaringsgerichte trainingen te volgen. Hier leerde ik alle delen in mijzelf kennen en te accepteren. Zo gaf ik mijn kleine vrije kind de ruimte en vertrouwen om zijn eigen pad te bewandelen. Vervolgens startte ik samen met Floor Berger en Birgitta Huibregtsen SOUL at Work om het geleerde door te geven.

Innerlijke revolutie
Al 15 jaar coach ik mensen om meer in contact met zichzelf te komen. Het herkennen van vastgeroeste patronen en het ervaren van keuzevrijheid zet een innerlijke transformatie in beweging.

Ik ga met je mee in dit proces. Door actief te luisteren, mijn intuïtie te gebruiken en mijn jarenlange ervaring in te zetten. Met de volle overtuiging dat humor en creativiteit  nodig zijn om diepgang te kunnen bereiken. Juist in de donkerste momenten heb je ook licht nodig.

Mijn expertise: zelfvertrouwen, burn-out, creatief en persoonlijk leiderschap.

Iedere stap naar zelfbewustwording leidt uiteindelijk tot bevrijding. Met zachtheid, liefde en waar nodig confronterend bewandel ik graag deze weg met je.

Ga je mee?

Contact

Ontmoet het SOUL team en Partners

SOUL at Work is begin 2012 opgericht door Birgitta Huibregtsen, Floor Berger en Aurélie Hudig. Inmiddels werkt Aurélie op project basis samen met het team. Deze is uitgebreid met een samenbundeling van jarenlange training, coaching en advies ervaring.

Aurélie Hudig - Van Beuningen

Coach & facilitator

Emilie Hudig

Photographer/ artist

Marit van Overschot

Stress Coach

Paul Zonneveld

Executive Coach

Daan van Hegelsom

Business Coach

Eline Meijer

Strength Therapeut

Birgitta Huibregtsen

Brainstorm Coach

Floor Berger - Selman

Coach & Facilitator

Ninouk Hehenkamp

Coach & Therapeut

Gijsje Pothoff

Coach & Trainer

Petra van Hartskamp

Actrice & Facilitator

Making Sense Together

Voor het èchte gesprek

‘Work is Love in Action!’
– Peter Caddy, Findhorn Foundation