Skip to main content

Ontmoet Aurélie
Ik droom van een wereld waarin ieder mens werkelijk vrij is. Niet alleen in het denken maar ook in voelen en expressie. Ik begeleid mensen om die vrijheid in zichzelf te ervaren en hun licht te laten stralen. Het vertrekpunt is in de sessies vanuit systemisch perspectief. Ervaringsgerichte oefeningen zijn steeds de kern. Niet alleen maar praten maar werken met wat er in het hier en nu ontstaat.
Opgeleid bij oa Margriet van Bentem, Phoenix Opleidingen en Piet Weisfelt.

Mijn eigen koers varen
In 1974 werd ik geboren en groeide op in een klein dorpje in de Betuwe. Mijn ouders waren hier uit de stad naartoe verhuisd en ik voelde me anders dan alle andere kinderen op school. Al op jonge leeftijd leerde ik om me precies zo te gedragen zodat de ander me OK vond.

Vanaf mijn puberteit werd mijn moeder ernstig ziek. Ze overleed toen ik achttien was, een gebeurtenis met veel impact. De vraag: ‘Wat heeft een ander nodig?’ was voor mij belangrijker dan wat ik zelf vond. Door zo mee te bewegen met de ander vergat ik mijn eigen koers te varen.

Vertrouwen in mijn eigen pad
Tijdens mijn studie en later in mijn werk liep ik tegen de lamp; ik had geen idee wat ik wilde, hoe ik me voelde en bovenal wie ik eigenlijk was. Ik was geregeld diep ongelukkig, maar vond het begin van heling door zelfonderzoek en ervaringsgerichte trainingen te volgen. Hier leerde ik alle delen in mijzelf kennen en te accepteren. Zo gaf ik mijn kleine vrije kind de ruimte en vertrouwen om zijn eigen pad te bewandelen. Vervolgens startte ik samen met Floor Berger en Birgitta Huibregtsen SOUL at Work om het geleerde door te geven.

Innerlijke revolutie
Al 15 jaar coach ik mensen om meer in contact met zichzelf te komen. Het herkennen van vastgeroeste patronen en het ervaren van keuzevrijheid zet een innerlijke transformatie in beweging.

Ik ga met je mee in dit proces. Door actief te luisteren, mijn intuïtie te gebruiken en mijn jarenlange ervaring in te zetten. Met de volle overtuiging dat ik je vooral kan begeleiden langs de pijn die ikzelf ook heb doorvoeld. En dat humor en creativiteit  dan ook heel welkom zijn. Juist in de donkerste momenten heb je ook licht nodig.

Mijn expertise: stress en burn-out, rouwverwerking, creatief en persoonlijk leiderschap, zelfliefde, de weg van het hoofd naar het lijf, ontwikkeling van zelfvertrouwen.

Ja ik wil kennis maken
Werkwijze

Bij SOUL at Work ga ik niks voor je fiksen. Stel je voor, dan ontneem ik een deel van je autonomie. Jou beter naar binnen te leren luisteren, kijken en voelen. Zodat je bewustwording groeit in waar jij jezelf tegenhoudt en wat je potentieel is. Het vertrek is vaak vanuit systemisch perspectief. Ervaringsgerichte oefeningen zijn steeds de kern. We werken met wat er in het hier en nu ontstaat. Met liefde en aandacht.

 Jouw innerlijke transformatie

Om een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten is het nodig om eerst een stap naar binnen te doen. We kijken onder de waterlijn en brengen jouw onbewuste patronen en thema’s aan het licht. Je gaat ze steeds meer herkennen zodat je hier keuzevrijheid in voelt. Je gaat steeds meer de signalen van je lijf leren kennen. Om zo dichter bij jezelf te kunnen komen, bij wie je bedoelt bent te zijn.

Werkvormen & technieken

Sinds 15 jaar werk ik als coach en trainer. Ontwikkeling en verdieping vind ik bij verschillende opleidingen. In het werk gebruik ik methodieken zoals Systemisch Werk, Emotioneel Lichaamswerk, Energetisch waarnemen, Voice-Dialogue, Transactionele Analyse en NLP. Instrumenten: de Gallup StrengthsFinder en Myers Briggs Type Indicator (MBTI).

Waar het om draait

Aandacht – door rust & vertraging en liefdevolle aandacht ontstaat de diepgang
Liefde – met zachte ogen kijken naar jezelf en anderen
Spelen – op speelse wijze ontdekken met humor en plezier!
Creativiteit – daar waar inspiratie en intuïtie lekker kunnen stromen

Opleiders en inspiratiebronnen 

o.a. Margriet van Bentem, Christina Feldman, Piet Weisfelt, Wibe Veenbaas en Morten Hjort, Sven Goedbloed en Sara Hermanides, Tara Brach, Pamela Kribbe, Jane Coerts.

Voor wie is SOUL at Work

Voor iedereen die met een open en nieuwsgierige blik dieper naar binnen wil kijken en voelen om meer van zichzelf te leren en zo persoonlijk te groeien. Dit kan zijn in je werk of daarbuiten.

“Ik wil voelen dat ik leef, al mijn dagen lang, ik wil leven sterk en vrij,
Ik wil voelen dat ik leef, voelen dat het stroomt in mij.”
As it is in Heaven, Gabriellas Sång

Ontmoet het SOUL team en Partners

Sinds 2012 richt SOUL at Work zich op het begeleiden van mensen in persoonlijke ontwikkeling. Soms is het nodig om met meer experts met verschillende invalshoeken te begeleiden. Trots op de samenwerking met zoveel ervaring, kwaliteit en liefde voor het vak.

Aurélie Hudig - Van Beuningen

Coach & facilitator

Emilie Hudig

Photographer/ artist

Marit van Overschot

Stress Coach

Paul Zonneveld

Executive Coach

Daan van Hegelsom

Business Coach

Eline Meijer

Strength Therapeut

Birgitta Huibregtsen

Brainstorm Coach

Floor Berger - Selman

Coach & Facilitator

Ninouk Hehenkamp

Coach & Therapeut

Gijsje Pothoff

Coach & Trainer

Petra van Hartskamp

Actrice & Facilitator

Making Sense Together

Voor het èchte gesprek

‘Work is Love in Action!’
– Peter Caddy, Findhorn Foundation