Skip to main content

In korte tijd op een rij: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
In februari begint weer de volgende SOUL Cycle.

Wat zeggen deelnemers die jou voor gingen.

“De SOUL Cycle is een uitstekende manier om goed scherp te krijgen wat je drijfveren zijn op de verschillende gebieden in je leven (werk, financieel, sociaal, maatschappelijk, spiritueel, etc), wat daarbinnen je prioriteiten zijn en aan welke dingen je dus extra aandacht wilt geven. Het groepsproces zorgt voor verrassende inzichten en invalshoeken die je met 1 op 1 coaching wellicht niet zou opdoen. Daarnaast was het ook heel erg gezellig!” – van Wersch

“De SOUL Cycle heeft mij geholpen in precies wat ik nodig had; het op een rijtje zetten van mijn gedachten en het met open en speelse blik naar de wereld om mij heen te kijken.” – Paul Heering

“SOUL Cycle heeft mij geleerd op een andere manier naar mijzelf te kijken, op een inspirerende en positieve manier feedback te mogen ontvangen van anderen en me bewust te worden van mijn missie en talent.
De vele visualisaties en praktische oefeningen werkte voor mij erg prettig, waardoor ik dingen sneller op zn plek kon zetten en dit mij handvatten heeft gegeven voor mijn toekomst. Daarnaast gaf het mij erg veel energie de cursus met anderen te doen.” – Veronique Neyens

“Ik kan SOUL Cycle iedereen aanraden die op zoek is naar wat hij/zij echt wilt doen. Fijne begeleiding, kleine groepen, variatie aan opdrachten (de een past misschien beter bij je dan de ander) en prettige locatie.”van Slobbe

Author Aurélie Hudig

More posts by Aurélie Hudig