In de SOUL Cycle zet je de stap om te gaan voor het leven en het werk dat jij wilt.

Wij ondersteunen je op dit pad, bieden je inzichten, inspiratie en nieuwe energie
die je nodig hebt voor jouw volgende stap.

Wat houdt jou tegen om te doen wat je echt wilt doen? Beperkende overtuigingen? Je omgeving? Tijd om die discussie in je hoofd op een andere manier te bekijken met het programma van de SOUL Cycle.

Wat levert de SOUL Cycle je op?

Inzicht in jouw talenten, energie-gevers en drijfveren. Inspiratie en nieuwe energie. Inzicht in wat je belemmert om in beweging te komen. Inzicht in wat je juist wél helpt daarbij. Tools om je leven en werk zelf te beïnvloeden. Je eigen persoonlijk ontwikkel plan. Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan.

Welke aspecten komen aan bod?

  • Dag 1: Wie ben ik?
  • Dag 2: Wat zijn mijn obstakels?
  • Dag 3: Wat kan ik en en wat drijft mij?
  • Dag 4: Wat wil ik en hoe ga ik dat bereiken?
  • Dag 5: Check-in ochtend: Wat werkt wel en wat werkt niet?

Wat zeggen anderen?

“De SOUL Cycle is een uitstekende manier om goed scherp te krijgen wat je drijfveren zijn op de verschillende gebieden in je leven, wat daarbinnen je prioriteiten zijn en aan welke dingen je dus extra aandacht wilt geven.”
SOUL Cycle deelnemer Tom, consultant.

Hoe is de SOUL Cycle opgebouwd?

We variëren uiteenlopende technieken zoals visualisaties, systemisch werk, transactionele analyse, 360 graden feedback, de neurologische niveau’s, mindfulness, lichaams gericht coaching, MBTI en de Gallup StrengthsFinder. Hierbij is het gedachtegoed van onder meer Byron Katie, Deepak Chopra en Eckhart Tolle een inspiratiebron in het programma.

Wie begeleiden?

Alweer bijna 10 jaar begeleidt Aurélie Hudig- van Beuningen dit programma wisselend met een co-trainer uit het SOUL at Work team. Zij hebben jarenlange ervaring met het coachen van hoogopgeleide professionals. Deze ervaring, samen met de kennis en kracht van de groep zorgen voor een uniek programma.

Wil je weten wat SOUL at Work nog meer aanbiedt?
SOUL Creativity Week, SOUL Coaching, Familie opstellingen

“Na mijn burnout geen idee wat ik wilde. Na de SOUL Cycle had ik een concreet plan, bakken zelfvertrouwen en zoveel inspiratie dat ik in één maand mijn eigen bedrijf heb uitgebouwd tot wat het nu is."”

SOUL Cycle deelnemer - 2017 MaiteOnline marketing specialist

Praktische informatie

Data eerstvolgende SOUL Cycle
Er is geen nieuwe Cycle geprogrammeerd. Wel kun je een eigen groep samenstellen om weer een Cycle te starten.

Wat is er inbegrepen?
4,5 trainingsdagen, 2 persoonlijke coachingsessies van 1,5 uur, een Strengthsfinder test, tussentijdse opdrachten en alle materialen, koffie, thee en lunch zijn inclusief.

Tarief voor particulieren
€ 1.395,- inclusief BTW. Dit bedrag kan gespreid worden betaald over maximaal 4 maanden, je betaalt dan € 348,75 per maand.

Tarief voor bedrijven/ als je werkgever betaalt
€ 1.925, – exclusief BTW.


Wat maakt dit programma zo uniek?
Tijdens SOUL Cycle werken we met twee expert coaches in 1-op-1 sessies. Zij geven de deelnemers weer vanuit een andere invalshoek informatie. Dit vergroot de leercurve van de deelnemers. Daarnaast zorgen de mededeelnemers voor waardevolle input. En we gaan net een stukje dieper dan andere soortgelijke programma’s.

Wat is het programma?
Het programma bestaat uit 4 trainingsdagen van 10.00 tot 17.00 uur, verspreid over 6 weken. Vooraf is er een uitgebreide telefonisch intake. Inbegrepen zijn een Gallup StrengthFinder test en individuele ‘strength coaching’, een individuele talentcoaching. Tussen de dagen door krijgen de deelnemers inspirerende en prikkelende huiswerkopdrachten. Drie maanden na de laatste dag is er een terugkomochtend om je scherp op je pad te houden!

Meer informatie
Inmiddels bestaat dit programma bijna 10 jaar en zijn er zo’n 150 deelnemers jou voor gegaan. Lees de eerdere ervaringen van oud-SOUL Cyclers hier om een duidelijk beeld te krijgen!

Benieuwd? Meer weten? Neem contact met ons op!

    Hoe heb je ons gevonden?

    * Verplicht veld