Skip to main content

Als stress te lang aanhoudt of steeds opnieuw zorgt voor lichamelijke klachten dan is het goed om op tijd te leren omgaan met stress zodat je overspanning of burn-out voorkomt. Of te zorgen dat het je niet nog eens overkomt.

Een aanpak op identiteitsniveau
Bij SOUL at Work leer je welke dieperliggende patronen ervoor zorgen dat je keer op keer over je grenzen gaat. Iemand die chronische stress heeft, heeft er lang over gedaan om daar te komen, en heeft tijd nodig om weer veerkracht te voelen. Een stress & burn-out traject is een diepgaand traject op identiteitsniveau, dat mensen dichter bij zichzelf brengt.

“Aurélie is een fijne coach en een fijn mens, ze heeft me ontzettend geholpen. Belangrijk daarbij was om met meer zachtheid naar mezelf te kijken.” Vera de Jong, consultant

Met oog voor natuurlijke ordeningsprincipes, zoals niet genomen rouw, plekverwarring en passie in de schaduw, werken we aan de onderliggende thema’s die je gevoelig maken voor een burn-out. Met een systemisch perspectief kan een diepgaande, onomkeerbare transformatie plaatsvinden.

Voorbeelden van vragen voor stress en burn-out coaching

  • Wat is er nodig om het risico op een burn-out te verkleinen en mijn werkplezier te vergroten?
  • Hoe leer ik mijn grenzen ervaren en afgaan op mijn gevoel en lichaam?
  • Wat komt er in de plaats als ik mijn perfectionisme en schuldgevoelens loslaat?
  • Hoe schep ik orde in de chaos?
  • Hoe zorg ik voor mijzelf terwijl ik ook verbonden blijf met anderen?

SOUL Coaching traject in drie fases

  1. We starten met het verdiepen van wat jouw focus is en werken we aan de draagkracht van je stress.
  2. Vervolgens gaan we aan de slag met de onderliggende thema’s: energieverlies, overbelasting en focusverlies.
  3. In de laatste fase leer je stapje voor stapje het oude los te laten en pak je het nieuwe aan.

Wil je aan de slag?
Neem contact op met SOUL at Work via aurelie@soulatwork.nl of 06-12749397.

[su_button url=”https://www.soulatwork.nl/contact/” background=”#f8616b” size=”6″ radius=”round”]Ja, ik wil aan de slag! [/su_button]