Skip to main content
De stress voorbij, terug naar mij

Wanneer

29 november 2023    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Evenement type

Ken je dat, dat je ‘ja’ zegt maar eigenlijk een ‘nee’ voelt? Loop je voor de zoveelste keer tegen een bepaalde situatie aan en wil je het nu eens echt bij de wortels aanpakken? 

In onze tweedaagse training ‘De stress voorbij, terug naar mij’ onderzoeken we de dieperliggende vastzittende patronen. Centraal deze twee dagen staat het bewust worden van de signalen van je lijf. We werken eerst aan je draagkracht en vervolgens gaan we aan de slag met de onderliggende thema’s: energieverlies, overbelasting en focusverlies. Na de training heb je jezelf op een dieper niveau leren kennen. Deze training brengt je terug bij je kern. Je zult je krachtiger en helderder voelen na afloop, wetende waar je jouw kostbare aandacht aan wilt besteden.

Programma
We zoomen in op jouw (onbewuste) overlevingsstand; daar waar een splitsing tussen hoofd en lijf ontstaat waardoor je onvoldoende toegang hebt tot signalen die je erop wijzen te ontspannen, te rusten, te rouwen enzovoort. We verhelderen dieperliggende thema’s zoals niet-genomen rouw en plekverwarring. Om hiermee de balans weer te herstellen naar meer levensenergie en focus.

“Ik voel me rijker dan voor de training. Ik ben minder bang om mijzelf te laten zien aan anderen. Ik ben meer dankbaar voor mijn leven en accepteer mijzelf meer. Dank jullie wel!” – Naomi

Begeleiding
Deze twee dagen word je begeleid door systemisch coaches Daan van Hegelsom en Aurélie Hudig.
Ruim 10 jaar begeleiden zij mensen in hun eigen coaching praktijk met het laten oplaaien van het levensvuur.
Aurélie: “ik merk vaak hoe groot de uitdaging is om te voelen wat ik zelf nodig heb. Mijn aandacht gaat het liefst naar wat de ander nodig heeft. Als ik over mijn schouder achterom kijk zie ik mijzelf als kind me inzetten om iedereen te ontlasten. Hierdoor zet ik mijn levensenergie op een lager pitje.”
Daan: “ik heb het nodig om me telkens ‘vrij te maken’ en uit te zoomen zodat ik weet wat ik wel en niet wil.”

Voor wie
Voor iedereen die op een diepere laag achter zijn of haar patronen wil kijken om ze te kunnen doorbreken. En voor iedereen die de balans tussen hoofd en lijf wil hervinden. Eerder zelfonderzoek is een pré.

Wanneer & waar
Woe 29 nov en woe 13 dec 2023, van 10:00-17:00
Op de Vijzelgracht 2A in Amsterdam.

 “Als mensen de moed hebben om achterom te kijken, opent zich de poort naar de toekomst.”

Kosten
EUR 625,- (excl BTW). Voor 2 dagen, persoonlijke telefonische intake, voorbereidende opdrachten, een 1:1 persoonlijke coaching na de twee dagen, gezonde lunches, koffie, thee en materiaal. Max. 8 deelnemers.

Iets voor jou?
Voel je een JA tijdens het lezen of ben je nieuwsgierig geraakt, heb je vragen?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven en voel je vrij om contact op te nemen met
Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl Daan: 06-47416406 of daanvanhegelsom@gmail.com

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.