Skip to main content
Creativity dag, Amsterdam

Wanneer

14 februari 2024    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Vijzelgracht in Amsterdam
Vijzelgracht, Amsterdam

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Wil jij de flow in jouw creativiteit een boost geven?

Deze dag staat in het teken van het loskomen van de afvinklijstjes -modus, ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt en waar je energie aan wilt geven.
Wanneer voel jij je geïnspireerd? Wat doe je als je je emotie de richting aangever laat zijn? Wat ontdek je als je vertrouwt op wat er gaat komen, vertrouwt op wat zich ontvouwt?

We beschikken over oneindig veel mogelijkheden om te creëren. Sommige mensen weten dat heel goed van zichzelf, anderen zijn het vergeten. De kunst is de creativiteit, inspiratie, bezieling (weer te vinden en het) te laten stromen.

Onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig ga je in een kleine groep aan de slag. Je werkt aan het vertragen en gewaar worden van wat je flow is en wat je tegenhoudt. Met opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen onderzoek je wat er tussen jou en je flow in staat om uiteindelijk meer creatieve vrijheid te voelen.

“Deze training heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijke creativiteit; weer durven experimenteren zonder hoogdravend doel maar juist gericht op het voedende creatieve. In die staat komt het beste in mij naar boven!” – Isabella

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Ruim 10 jaar coacht ze mensen om hun vuur en inspiratie te laten groeien. Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden.

Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht. Emilie heeft uit eigen ervaring geleerd hoe de verbinding tussen je intuïtie en creativiteit , je kan helpen om in lastige periodes weer richting te vinden in je leven. Naast haar persoonlijk kunstprojecten, begeleidt zij als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie met veel plezier anderen in het vinden van hun creatieve stem en pad.

Samen begeleiden Aurélie en Emilie mensen om meer ruimte te creëren voor een meer ontspannen, magisch en creatief leven. Een unieke combinatie tussen persoonlijke coaching en creativiteit.

“Voor mij is het nu duidelijker wat mij blokkeert en wat ik moet doen om mijn creativiteit te laten stromen. Ik vind deze dag echt een aanrader. Confronterend, verrassend en liefdevol.” – Vivian

Voor wie
Deze dag is echt iets voor jou als je jouw creativiteit weer meer aandacht en ruimte wilt geven. En als je bereid bent wat dieper te kijken en te voelen zodat je krachtiger verder kan.

Wanneer & waar
wo 14 feb 2024, van 10:00-17:00, Vijzelgracht 2A in Amsterdam.

“Ik vond deze dag met deze groep en jullie begeleiding echt voedend. Het is een dag waar ik artistiek werd uitgenodigd om te gaan op een sensorisch en intuitief avontuur. Door afwisselend naar binnen te keren en bevragingen te krijgen, veranderde mijn maak proces, en het maken zelf toonde weer veel over mijn werkwijze.” – Caroline

Kosten
EUR 75,- (excl BTW).
Inclusief voorbereidingsopdracht, een heerlijke eigen gemaakte lunch, koffie, thee en materiaal.

Iets voor jou?
Voel je een JA of heb je vragen?
Reserveer nu je plek hieronder of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397/ aurelie@soulatwork.nl of Emilie: 06-26950661/ echudig@gmail.com

“Een creatieve-APK dag! Om je eigen intuïtieve kompas weer op scherp te krijgen. Hoe? Door in alle rust en met fijne, simpele oefeningen naar je werkelijke verlangen en behoeften te luisteren, zodat je weer met een vernieuwende en heldere blik verder kan.” – Heleen

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.