Skip to main content
SOUL Creativity Day, Amsterdam

Wanneer

10 mei 2023    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Evenement type

Wil jij jouw creativiteit, je eigen scheppende vermogen een boost geven?

We beschikken over oneindig veel mogelijkheden om te creëren. Sommige mensen weten dat heel goed van zichzelf, anderen zijn het vergeten. De kunst is de creativiteit, inspiratie, bezieling (weer te vinden en het) te laten stromen.

Deze dag staat in het teken van het loskomen van de afvinklijstjes -modus. Ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt en waar je energie aan wilt geven? Dit doe je door niet alleen vanuit je hoofd te leven maar meer verbinding te voelen met je zintuigen, lichaam en intuïtie. Wanneer voel jij je geïnspireerd? Wat doe je als je je emotie de richting aangever laat zijn? Wat ontdek je als je vertrouwt op wat er gaat komen, vertrouwt op wat zich ontvouwt?

Onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig ga je in een kleine groep aan de slag. Je werkt aan het vertragen en gewaar worden van wat je verlangen is. Met opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen onderzoek je wat er tussen jou en je verlangen in staat om uiteindelijk meer creatieve vrijheid te voelen.

“Deze training heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijke creativiteit; weer durven experimenteren zonder hoogdravend doel maar juist gericht op het voedende creatieve. In die staat komt het beste in mij naar boven!” – Isabella

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Ruim 10 jaar coacht ze mensen om hun vuur en inspiratie te laten groeien. Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht. Emilie heeft uit eigen ervaring geleerd hoe de verbinding tussen je intuïtie en creativiteit , je kan helpen om in lastige periodes weer richting te vinden in je leven. Naast haar persoonlijk kunstprojecten, begeleidt zij als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie met veel plezier anderen in het vinden van hun creatieve stem en pad. Samen begeleiden Aurélie en Emilie mensen om meer ruimte te creëren voor een meer ontspannen, magisch en creatief leven. Een unieke combinatie tussen persoonlijke coaching en creativiteit.

Voor wie
Deze dag is echt iets voor jou als je jouw creativiteit weer meer aandacht en ruimte wilt geven. En als je bereid bent wat dieper te kijken en te voelen zodat je krachtiger verder kan.

Wanneer & waar
wo 10 mei 2023, van 10:00-17:00
In de Meditatietuin, Amstelpark 6  in Amsterdam

Kosten
EUR 75,- (excl BTW).
Inclusief persoonlijke intake, voorbereidingsopdracht, lunch & koffie, thee en materiaal.

Iets voor jou?
Voel je een JA of heb je vragen?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397/ aurelie@soulatwork.nl of Emilie: 06-26950661/ echudig@gmail.com

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.