Skip to main content
SOUL Creativity Week, Frankrijk

Wanneer

18 mei 2023 - 23 mei 2023    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Evenement type

Wil je jouw creativiteit een boost geven? In contact komen met de magie van creëren?

In een prachtige bosrijke omgeving in Frankrijk onder begeleiding van Emilie en Aurélie Hudig geef jij jouw creativiteit en jezelf een boost. Het landgoed ‘Rapy’ is de ideale plek om al je zintuigen wakker te schudden zodat je meer vanuit je gevoel gaat werken in plaats vanuit je hoofd.

“Deze week heeft me teruggebracht naar mijn oorspronkelijke creativiteit; weer durven experimenteren zonder hoogdravend doel maar juist gericht op het voedende creatieve. In die staat komt het beste in mij naar boven!” – Isabella

In een kleine groep werk je met Emilie en Aurélie aan gewaar worden van wat je voelt, denkt en doet. Je leert meer over wat je creatieve verlangen is en wat er tussen jou en dat verlangen in staat. Met als resultaat dat je meer creatieve vrijheid gaat voelen. En waar het om draait is dat je vrijheid geeft aan dat wat je te doen hebt in je leven.

Aanpak
Het wordt niet alleen ontspannen en plezier maken deze week. Je zal jezelf ook flink tegenkomen. Waar je vervolgens weer mild naar leert te kijken. Je krijgt scherp in beeld wat je telkens kan tegenhouden en wat je laat bloeien. Daarnaast krijg je nieuwe inzichten in je creatieve proces. Wat werkt wel en niet voor jou? Dit kan je helpen om consequent, helder en meer in controle te zijn van je creatieve proces zodat je wel aan dat droomproject durft te beginnen en het ook nog succesvol weet af te ronden!

We werken veel met systemische en creatieve werkvormen. Ervaringsgerichte oefeningen staan centraal. En dat in een groep van maximaal tien deelnemers. Genoeg mensen zodat er ongetwijfeld iemand tussenzit met een vergelijkbaar patroon of juist totaal anders zodat je daar van kan leren of je laten inspireren. En genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng en jouw leervragen.

Begeleiding
Het begeleiden naar je persoonlijke essentie is Aurélie’s kracht. Ruim 10 jaar coacht ze mensen om hun vuur en inspiratie te laten groeien. Haar persoonlijke thema is onder meer je ‘eigen vorm’ aan dingen geven, los van wat anderen vinden. Dat ‘eigen’ geeft een enorme creatieve kracht en inspiratie. We hebben de neiging om creatief te moeten zijn, we willen de ideeën uit ons brein persen. Idee! Idee! Waar ben je?! Die opgelegde druk leidt tot blokkades. Beter is het om tot rust te komen, alert te zijn en te kijken wat zich aandient, op je dooie gemak. Open voor de magie van het creëren.

Emilie heeft uit eigen ervaring geleerd hoe de verbinding tussen je intuïtie en creativiteit , je kan helpen om in lastige periodes weer richting te vinden in je leven. Naast haar persoonlijk kunstprojecten, begeleidt zij als docent conceptueel beeld op de Fotoacademie met veel plezier anderen in het vinden van hun creatieve stem en pad. Het hebben van duizend ideeën is inherent aan een creatieve geest. Het vangen van die ene, van waaruit iets moois zich kan ontwikkelen, vaak op een hele andere manier dan je van tevoren dacht, is de uitdaging voor iedere maker.

Voor wie
Deze week is echt iets voor jou als jij je creativiteit wilt vergroten, je bereid bent dieper te kijken. en nieuwsgierig bent naar het ontdekken en ontwikkelen van jouw unieke creatieve proces en stem.

Wanneer
6 dagen, 5 nachten: do 18 mei – di 23 mei 2023.

Dagstructuur
Je start je dag hoe jij het liefst wilt met bijvoorbeeld yoga, wandelen, zwemmen of meditatie.
10-12 uur krijg je persoonlijke coachingsopdrachten in de groep.
15-17 uur krijg je creatieve opdrachten (in de natuur) individueel.
De rode draad in de dag vertraag, ontdek en experimenteer je. Wandelingen door de groene omgeving en een bezoekje aan een stadje in de buurt zijn een bron van inspiratie.

Verblijf
Je verblijft op een mooie en inspirerende plek in Frankrijk; het landgoed ‘Rapy’, een Middeleeuwse carré hoeve midden in de Perigord Vert. Het kleine dorpje ‘le Bourdeix’ ligt tussen Limoges en Angoulème, midden in het Parc Naturel Regional Perigord-Limousin. Het huis heeft eenvoudige slaapkamers in verschillende delen van de hoeve en een grote leefkeuken en herenkamer die tevens gemeenschappelijke ruimtes zijn. Ook is er een zwembad. Je kunt voor een 1 of 2 persoonskamer kiezen.

Eten & drinken
Ontbijt, lunch & diner elke dag, inclusief wijn. Koffie, thee, dranken en snacks zijn de gehele dag beschikbaar. Chekfkok Thijs Bierlaagh zal de zintuigen extra prikkelen. Met veel verse producten uit de streek, plezier en creativiteit, tovert hij elke dag iets lekkers op je bord! Mmmmmm!

“What can I say?! Zo heerlijk om de hele dag door zulke lekkere dingen voorgeschoteld te krijgen. Echt verrukkelijk.” – Mascha

Kosten
Een slaapkamer alleen: EUR 1.445,- (excl BTW en reis).
Een slaapkamer gedeeld: EUR 1.245,- (excl BTW en reis).
Inclusief persoonlijke intake en outtake in Amsterdam, overnachtingen, eten & drinken en materiaal. Voor het verzekeren van je plek ontvangen we graag een voorschot van EUR 300 wanneer je boekt.

Reis
Je kunt komen met de trein (Thalys/TGV) naar Angoulème, station het meest dichtbij. Daar word je opgehaald.

“Het voelde alsof ik mijn ziel zacht voelde worden en de strijd achter me liet. Ik mag door met creatief zijn en kijken wat er komt in mijn leven. Minder actie, meer voelen- spiritueel binnen laten komen.” – Alexandra

Vooraf
Wanneer je besluit je in te schrijven -en we je vraagstuk nog niet hebben onderzocht in en een oriëntatiegesprek- plannen we een online intakegesprek met je in. Daarin gaan we vast dieper op je vraagstuk in. Daarna begint de SOUL Creativity Week al in de trein. Daar krijg je inspirerende opdrachten om je hoofd uit te zetten en je zintuigen aan. Let the journey begin!

Dit neem je mee terug
Na deze rijke, volle week neem je mee naar huis;
Een nieuwe kijk op de natuur en het inzetten van je zintuigen, een nieuwe kijk op wat je nodig hebt om in de flow te komen, meer rust in je hoofd en lijf, meer vertrouwen in je gevoel, je intuïtie en meer zelfvertrouwen.

Voel je een JA of heb je vragen?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven of neem direct contact op met Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl of Emilie: 06-26950661 of echudig@gmail.com

https://www.soulatwork.nl/wp-content/uploads/2020/12/Rapy-achterkant.jpg

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.