Skip to main content
'De stress voorbij, terug naar mij'

Wanneer

7 juni 2023    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Evenement type

Ken je dat, dat je ‘ja’ zegt maar eigenlijk een ‘nee’ voelt? Is de ‘survival modus’ een bekende modus voor je (ook al heb je geen idee hoe je er elke keer in terecht komt)? Ben je bekend met een stresserig gevoel en wil je het nu eens echt bij de wortels aanpakken? 

In onze huidige maatschappij worden we constant ‘verleid’ om onszelf te verlaten. Mede door de constante stroom van prikkels van buitenaf die op ons afkomt.
In onze tweedaagse training ‘de stress voorbij, terug naar mij’ verkennen we de dieperliggende oorzaken en dynamieken die achter jouw stress gevoel liggen. Centraal deze twee dagen staat het bewustworden van je overlevingsmechanismen en de signalen van je lijf & buik. Na de training heb je jezelf op een dieper niveau leren kennen; waar ben je jezelf trouw en waar verlaat je jezelf. Deze training brengt je terug bij je kern. Na afloop zul je je krachtiger en helderder voelen, wetende waar je jouw kostbare aandacht aan wilt besteden.

Programma
We staan stil bij stress & ontspanning en we zoomen in op jouw overlevingsstand; daar waar een splitsing tussen hoofd en lijf ontstaat waardoor je onvoldoende toegang hebt tot signalen die je erop wijzen te ontspannen, te rusten, te rouwen enzovoort. Vervolgens verhelderen we de dieperliggende thema’s die aan de basis hiervan liggen: niet-genomen rouw, plekverwarring en passie in de schaduw. Respectievelijk zijn de symptomen hiervan, het verliezen van levensenergie, overbelasting en focusverlies.

Begeleiding
Deze twee dagen word je begeleid door coaches Daan van Hegelsom en Aurélie Hudig.
Ruim 10 jaar begeleiden zij mensen in hun eigen coaching praktijk met het laten oplaaien van het levensvuur.
Aurélie: “ik merk zo vaak hoe groot de uitdaging is om te voelen wat ik zelf nodig heb. Mijn aandacht gaat het liefst naar wat de ander nodig heeft.”
Daan: “ik heb het nodig om me telkens ‘vrij te maken’ en uit te zoomen zodat ik weet wat ik wel en niet wil.”

Voor wie
Voor iedereen die op een diepere laag achter zijn of haar (stress) patronen wil kijken om ze te kunnen doorbreken. Eerder zelfonderzoek is een voorwaarde.

Wanneer & waar
Woe 7 & woe 14 juni 2023, van 10:00-17:00
Op de Vijzelgracht 2A in Amsterdam.

 “Als mensen de moed hebben om achterom te kijken, opent zich de poort naar de toekomst.”

Kosten
EUR 625,- (excl BTW). Voor 2 dagen, persoonlijke telefonische intake, voorbereidende opdrachten, gezonde lunches, koffie, thee en materiaal. Max. 12 deelnemers.

Iets voor jou?
Voel je een JA tijdens het lezen of ben je nieuwsgierig geraakt, heb je vragen?
Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven en voel je vrij om contact op te nemen met
Aurélie: 06-12749397 of aurelie@soulatwork.nl Daan: 06-47416406 of daanvanhegelsom@gmail.com

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.