Skip to main content

Om in verbinding te zijn met anderen is het belangrijk om eerst verbinding met jezelf te maken. SOUL at Work ontwikkelt en begeleidt programma’s voor organisaties, waarin medewerkers in hun volle kracht worden gezet.

SOUL voor Organisaties
De programma’s voor organisaties ontwikkelen we in co-creatie met de opdrachtgever en de deelnemers. Maatwerk dus. We dagen de deelnemers uit om het geleerde direct toe te passen in hun professionele rol. Zodat niet alleen de deelnemers de beste versie van zichzelf worden, maar ook de organisatie hierdoor duurzaam ontwikkelt. SOUL at Work verzorgt Persoonlijk Leiderschapsprogramma’s, intervisies en diepgaande kennismaking met je team.

Coaching voor professionals
In een periode waarin je besluiten moet nemen die niet makkelijk zijn, of een persoonlijk groeifase doormaakt, kan een coach een katalysator zijn. Om uiteindelijk meer uit jezelf en je werk te halen. We zullen je niet vertellen hoe het moet, maar we helpen je om zélf te bepalen hoe jij je weg kan gaan of op te ruimen wat je belemmert.

“De sessies van SOUL at Work hebben ons hechter gemaakt. En ook bewuster van wat ons drijft en verbindt.” Eva Daems, Operations Manager at Frame Therapeutics

Neem contact op